"Το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα είναι ο... Γ. Βαρουφάκης"! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

“Το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα είναι ο… Γ. Βαρουφάκης”!

Tι άλλο λέει για τον υπουργό οικονομικών γνωστός συγγραφέας...

«Δεν το περίμενα ποτέ ότι (ο Α. Τσίπρας) θα αποδειχθεί τόσο καλός. Εγώ δεν τον ψήφισα. Αλλά τώρα νομίζω πως είναι ο μοναδικός που κατανοεί τι ακριβώς χρειάζεται και πως να προωθήσει τις απόψεις του. Εξεπλάγην, όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί Έλληνες»! 

—-

«Το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα είναι ο… Βαρουφάκης» λέει σε συνέντευξη του, στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ο Πέτρος Μάρκαρης. Σε ερώτηση «ποια είναι η άποψη σας για τον Α. Τσίπρα», ο συγγραφέας έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού, αναφέροντας ωστόσο πως ο ίδιος δεν τον ψήφισε!

«Δεν το περίμενα ποτέ ότι (ο Α. Τσίπρας) θα αποδειχθεί τόσο καλός. Εγώ δεν τον ψήφισα. Αλλά τώρα νομίζω πως είναι ο μοναδικός που κατανοεί τι ακριβώς χρειάζεται και πως να προωθήσει τις απόψεις του. Εξεπλάγην, όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί Έλληνες»! Προσθέτει ακόμα πως στις Βρυξέλλες υπέκυψε αρκετά, και η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της τρόικας, μόνο που τώρα αυτή έχει άλλο όνομα προκειμένου να αισθάνονται καλύτερα οι Έλληνες.   «Ο Τσίπρας όμως έμαθε γρήγορα. Αντιλήφθηκε αμέσως πως το πρόγραμμά του και η συγκρουσιακή διάθεση δεν θα λειτουργούσε. Σε αντίθεση με τον υπουργό Οικονομικών, τον Βαρουφάκη», τονίζει ο Π. Μάρκαρης.

Σε ερώτηση αν η συνεργασία του Τσίπρα με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν ένα λάθος, ο συγγραφέας απαντά ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει κάνει κάποια λάθη, αλλά το μεγαλύτερο έχει όνομα… Βαρουφάκης. «Είναι απίστευτα αλαζόνας και λέει ανόητα πράγματα. Συμπεριφέρεται σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και η συνεργασία με τον Τσίπρα έχει εξελιχθεί με τον Βαρουφάκη να σπάει τα τζάμια και τον Τσίπρα να προσπαθεί να τα ξανακολλήσει. . Κατά το πρόσφατο Eurogroup στις Βρυξέλλες έπρεπε ο Τσίπρας να συνομιλήσει τηλεφωνικά με την Μέρκελ για να επιτευχθεί συμφωνία, καθώς ο Βαρουφάκης λόγω χαρακτήρα δεν ήταν σε θέση να έρθει σε συμφωνία με τον Σόιμπλε».

Προσθέτει τέλος ότι αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κίνδυνος να δυναμώσουν «οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι πραγματικός».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ