Το... μήνυμα Ψωμιάδη σε Τσίπρα και Καμμένο! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Το… μήνυμα Ψωμιάδη σε Τσίπρα και Καμμένο!

Ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας...

psomiadis

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα και στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Οι πολίτες σας έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε το έργο σας», σημειώνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα ενώ απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο τονίζει: «Σε πείσμα πολλών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στη Βουλή και συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα».

Το τηλεγράφημα στον Πρωθυπουργό έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη και αναμφισβήτητη εκλογική σας νίκη. Οι πολίτες σας έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε το έργο σας. Πιστεύω πως θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και προπάντων για τις νέες γενιές που δοκιμάζονται».

Το τηλεγράφημα στον Πάνο Καμμένο:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε πείσμα πολλών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στη Βουλή και συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα. Σας συγχαίρω για τον ωραίο αγώνα που δώσατε και που δικαιώθηκε στην κάλπη. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ