Το μπουρίνι έφερε… προβλήματα στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Το μπουρίνι έφερε… προβλήματα στη Θεσσαλονίκη

φωτο ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ 2/9/2014 Λ. ΠΥΡΓΟΣ
Η κυκλοφορία διεξάγεται μετ’ εμποδίων... (φωτό Σάββας Αυγητίδης)
φωτο ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ  2/9/2014 Λ. ΠΥΡΓΟΣ
φωτο ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ 2/9/2014 Λ. ΠΥΡΓΟΣ

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκάλεσε το πρωινό μπουρίνι που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ δεν έλειψαν τα τροχαία, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

φωτο ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ / ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 2/9/2014
φωτο ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ / ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 2/9/2014

Η παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έκλεισε για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα στο ύψος των Γιαννιτσών, εξαιτίας της βροχόπτωσης και των φερτών υλικών που κάλυψαν το οδόστρωμα. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο επιτρέπεται μόνο σε φορτηγά, ενώ για τα υπόλοιπα οχήματα γίνεται εκτροπή μέσω παρακαμπτηρίων.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται από νωρίς χθες το απόγευμα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, υπόγεια καταστήματα και αποθήκες, ενώ από τις ξαφνικές καταιγίδες παρατηρούνται και ζημίες σε αγροτικές καλλιέργειες.

Οι βροχοπτώσεις ήταν εντονότερες στην Καστοριά, την Κοζάνη και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, στην Ημαθία, αλλά και στον κάμπο Γιαννιτσών, όπου στην Κρύα Βρύση και σε άλλους οικισμούς με χαμηλό υψόμετρο πλημμύρισαν δρόμοι, αποθήκες, αγροτικές – κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, αλλά και καλλιέργειες με δημητριακά, βαμβάκια, αμπέλια, κ.ά.

Σε ορεινά χωριά της Πίνδου, στον νομό Γρεβενών, η ορατότητα είναι περιορισμένη, λόγω της ομίχλης και η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ