Το «μυστικό» δείπνο Σαμαρά – Στουρνάρα - Karfitsa.gr
Πολιτική

Το «μυστικό» δείπνο Σαμαρά – Στουρνάρα

Eν όψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την Τρόικα

samarasstournaras

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η αντίδραση από το περιβάλλον του υπουργού Οικονομικών έπειτα από τη δημοσιοποίηση του «μυστικού» γεύματος που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Γιάννη Στουρναρα στην Τράπεζα της Ελλάδας, παρόλα αυτά η αμηχανία στο υπουργείο Οικονομικών είναι εμφανής από την «επιστράτευση» του κ. Στουρναρα εν όψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο κ. Σαμαράς έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Στουρναρα εδώ και καιρό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας επρόκειτο να αναλάβει ειδικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις ανεξαρτήτως του ποιος θα ήταν ο διάδοχος του στο υπουργείο Οικονομικών.

Ωστόσο, αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι εάν είχε ενημερωθεί σχετικά ο Γκικας Χαρδουβελης, αν και κανείς από το περιβάλλον του υπουργού Οικονομικών δεν κάνει λόγο για «καπέλωμα», φαίνεται να αμφισβητούν ότι όντως ο Γ. Στουρναρας αναλαμβάνει ειδικό ρόλο.

Παράλληλα, συζητείται ευρέως η έντονη παρουσία του Χ. Λαζαριδη και του Σ. Παπασταυρου στις συζητήσεις με την Τρόικα, εφόσον το Μέγαρο Μαξίμου κάλυψε πλήρως τον κ. Λαζαριδη έπειτα από το… παρ’ ολίγον επεισόδιο με τον υπουργό Οικονομικών στην πρώτη συνάντηση με την Τρόικα.

Πηγή: paraskhnio.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ