Το νοσοκομείο Κιλκίς και η χρηματοδότηση του από... ΜΚΟ - Karfitsa.gr
Health Karfitsomata

Το νοσοκομείο Κιλκίς και η χρηματοδότηση του από… ΜΚΟ

ΣΥΝΟΡΑ

«Φοβάμαι μήπως με το κλείσιμο των συνόρων δημιουργηθεί κλίμα αστάθειας», είπε στον Αlpha 989 o βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς και τόνισε:«Φταίνε και αυτοί που άφησαν να δημιουργηθεί αυτό το φαινόμενο στην Ειδομένη, το οποίο εγώ θεωρώ ότι βοηθάει κάποιους στις πολιτικές τους σκοπιμότητες. Δεν έπρεπε η Ειδομένη να δεχτεί τόσο μεγάλο αριθμό. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποφορτιστεί η Ειδομένη. Πρέπει να πειστούν να μετακινηθούν όταν δουν ότι δεν μπορούν να περάσουν».

«Το μοναδικό σημείο στην Ε.Ε όπου υπάρχουν πρόσφυγες που δεν σιτίζονται επαρκώς και παιδάκια κοιμούνται στις λάσπες είναι στο νομό Κιλκίς. Είναι απαξίωση για τη χώρα μας» είπε ο βουλευτής ΝΔ μιλώντας στο σταθμό μας. Ερωτηθείς για τις συνθήκες υγιεινής ο κ.Γεωργαντάς εκτίμησε ότι δεν τηρούνται λέγοντας «καμία δομή από αυτές που στήθηκαν δεν μπορούν να αντέξουν ένα τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων». 

«Εγώ ζήτησα να αυξηθεί η χρηματοδότηση του νοσοκομείου του Κιλκίς και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που πολύ εύκολα ψηφίζεται ας έρθει να δώσει λύση στα ζητήματα για επικουρικό προσωπικό για το νοσοκομείο του Κιλκίς» τόνισε. Ερωτηθείς για στην χρηματοδότηση είπε :«έχουμε ζητήσει 200.000 ενίσχυση και υπάρχει ένας δαίδαλος με ποιον τρόπο θα γίνει αυτή η χρηματοδότηση. Δεν διευκολυνόμαστε ακόμα και στα πρακτικά ζητήματα. Δεν αισθάνομαι περήφανος ως Έλληνας που ΜΚΟ θα κάνουν τη χρηματοδότηση. Αν θέλουν να το κάνουν οι Ευρωπαίοι για τα δικά τους χρήματα ας το κάνουν αλλά τουλάχιστον για τα χρήματα των ελληνικών θεσμοθετημένων οργάνων δε νομίζω ότι πρέπει να καταλήξουμε εκεί».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ