"Το ΠΟΤΑΜΙ θα μείνει εκτός Βουλής" - Karfitsa.gr
Karfitsomata

«Το ΠΟΤΑΜΙ θα μείνει εκτός Βουλής»

O Β. Λεβέντης μιλάει για τις προσεχείς εκλογές και ποιον υπ. αρχηγό της ΝΔ θα ψήφιζε...

Λεβέντης, φωτο Σάββας Αυγητίδης

Εκατό ερωτήσεις στον πρόεδρο των Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη αλλά πολύ λιγότερες απαντήσεις! Ο νεοεισερχόμενος στο ελληνικό κοινοβούλιο μίλησε στον Amagi (ιντερνετικό ραδιόφωνο) αλλά και… βούρκωσε όταν υπέβαλλε τα σέβη του στη Μακεδονία, ίσως γιατί έχει πολλούς ψηφοφόρους και φανς στη γεωγραφική και ιστορική αυτή περιοχή. Ο κ Λεβέντης μίλησε στη Σύνθια Σάπικα σχεδόν για πολλά, όμως απέφυγε άλλα τόσο, όπως πχ τι δουλειές έχει κάνει, ονόματα πολιτικών που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο κτλ. Αναλυτικά είπε:

Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα: Αν δεν ήταν η οικογένεια του βασιλόφρονες θα έβγαινα να τον στηρίξω κιόλας και επίσημα.

Για τις εκλογές: Μέχρι τον Ιανουάριο Φεβρουάριο θα αντέξει η Κυβέρνηση. Μετά ή θα γίνουν εκλογές ή θα πάμε σε οικουμενική.

Για τις εκλογές στη ΝΔ: Στην Θεσσαλονίκη με ρωτούν τι να ψηφίσουν στις εκλογές της ΝΔ και εγώ τους λέω να κάνουν όπως νιώθουν. Κανένας από τους 4 υποψηφίους πάντως δεν κάνει. Υπάρχουν στους κόλπους της ΝΔ 2-3 νέοι άνθρωποι που μπορούν να ηγηθούν. 

Για τα γραφεία στη Βουλή: Το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δε μου χει φέρει ούτε γούρι ούτε ατυχία. Ο Βούτσης έκανε το ατόπημα και έδωσε το γραφείο του Γεώργιου Παπανδρέου, που το είχαμε ζητήσει εμείς, στον Αντώνη Σαμαρά.

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην Κυβέρνηση: Αυτά που προτείνουμε οι άλλοι ούτε καν τα συζητούν και δε θα τα δεχτούν ποτέ. Εκείνο που μπορώ να κάνω αν κινδυνεύει μία κυβέρνηση και γίνουν δεκτά τα 9 σημεία που πρεσβεύω θα δώσω ψήφο.

Για το Ποτάμι: Ο Θοδωράκης ξεβρακωνόταν γιαυτό μειώθηκαν τα ποσοστά του. Ο Θοδωράκης οδηγείται εκτός Βουλής επειδή δεν έχει ιδεολογία. Δύο βουλευτές του Ποταμιού θέλουν να πάνε στο ΠΑΣΟΚ. Στις επόμενες εκλογές η Ένωση Κεντρώων θα καταπιεί το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ.

Για το τι του είπε off camera ο Guy Verhofstadt:. Ο βέλγος πολιτικός μου είπε: Αν από το 2009 είχε γίνει οικουμενική κυβέρνηση, η Ελλάδα θα χε φύγει από τα μνημόνια. Μου είπε και ότι ο Τσίπρας δε θα τα καταφέρει. Όχι ότι είναι ανίκανος, αλλά είναι δόγμα αλλαζονείας το ότι πιστεύει ότι θα τα καταφέρει μόνος του.

Για τον Αλέκο Φλαμπουράρη: Δεν υπάρχουν σκάνδαλα. Με έχει προσκαλέσει ο Αλέκος Φλαμπουράρης για καφέ, αλλά δεν ανταποκρίθηκα για να μη γράψουν οι δημοσιογράφοι.

Τέλος

ΔΕΝ αποκάλυψε που είναι οι πολυκατοικίες που έχτισε ως πολιτικός μηχανικός.

ΔΕΝ δεσμεύτηκε ότι στους 6 μήνες θα αντικατασταθούν οι βουλευτές του.

ΔΕΝ θα συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση.

Αποκάλυψε ότι…

Ακούει μόνο τις συμβουλές του αδερφού του.

Συμφωνεί με το σύμφωνο συμβίωσης.

Φοβάται το θεό.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ