Το πρώτο μετεκλογικό …καβγαδάκι - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Το πρώτο μετεκλογικό …καβγαδάκι

Ποιος ο λόγος που ξέσπασε...

tsip

Γαϊτανάκι  δηλώσεων πυροδότησε η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση-παραλαβή στον Αλέξη Τσίπρα.

«Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς επέλεξε να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου όταν έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας» αναφέρει ο διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι «η παράδοση της κυβέρνησης από τους προηγούμενους πρωθυπουργούς έχει τηρηθεί στο παρελθόν και εμείς αναμέναμε να τηρηθεί και σήμερα».

Από τη Νέα Δημοκρατία απαντούν πως έτσι ήθελε να γίνει- ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβαν- ο Αλέξης Τσίπρας!

Υποστηρίζουν λοιπόν ότι ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, πήρε τηλέφωνο τονΔημήτρη Σταμάτη για να συζητήσουν τα διαδικαστικά και εκείνος τον παρέπεμψε στον διευθυντή του γραφείου του απερχόμενου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Μπούρα.

Ο Νίκος Παππάς, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ζήτησε από τον κ. Μπούρα να γίνει η παράδοση στο νέο διευθυντή του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, στη Νέα Δημοκρατία σημειώνουν ότι λόγω αυτού του τηλεφωνήματος αλλά και της επίσκεψης του νέου Πρωθυπουργού στο μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή, μετά την ορκωμοσία του, κατάλαβαν ότι έτσι ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας να γίνει η παράδοση.

Ο κ. Παππάς απάντησε χαρακτηρίζοντας ανυπόστατα τα περί τηλεφωνήματος στον κ. Μπούρα.

«Οι σχετικές διαρροές που εμπλέκουν και εμένα προσωπικά είναι απολύτως ανακριβείς και απλώς χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές τους» διασαφήνισε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ