Το σενάριο πώλησης του Ηρακλή και η "βροχή" διαψεύσεων! - Karfitsa.gr
Αθλητικά

Το σενάριο πώλησης του Ηρακλή και η “βροχή” διαψεύσεων!

Τι συνέβη

iraklisΑναστάτωση προκλήθηκε με τη δημοσίευση ρεπορτάζ που έκανε λόγο για το ενδιαφέρον επιχειρηματιών για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής, κάτι που ωστόσο στη συνέχεια διαψεύσθηκε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Μπούζου στο ραδιόφωνο «Αθλητικό Metropolis», ειπώθηκε ότι «ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να βρεθεί λύση και να αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ «ο ένας εξ αυτών είναι ο Αλέξανδρος Φουρλής της γνωστής οικογενείας που εμπλέκεται επιχειρηματικά στις εταιρείες IKEA και Intersport. Στο πλευρό του Αλέξανδρου Φουρλή βρίσκεται ο Γιώργος Γαλανός, γνωστός από την παλαιότερη ενασχόλησή του με το μπάσκετ του Ηρακλή, αλλά και το ποδόσφαιρο του Άρη».

Καταλήγοντας το ρεπορτάζ κάνει λόγο για συνάντηση με «τον παράγοντα του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδόπουλο, στον οποίο εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ».

Στη συνέχεια ωστόσο υπήρξε «βροχή» διαψεύσεων από όλους τους εμπλεκόμενους από το ρεπορτάζ στην υπόθεση. Αρχικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος με έγγραφή δήλωση του επισήμανε «δεν προέβην ουδέποτε σε καμία άλλη ενέργεια που έχει να κάνει με την πώληση ή όχι της Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908».

Στη συνέχεια υπήρξε και διάψευση κύκλων της ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ ακολούθησε και διάψευση από την πλευρά του Γιώργου Γαλανού που μεταξύ άλλων επισημαίνει σε έγγραφή δήλωση του «αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε τους ψίθυρους και να συμμετέχουμε σε αυτούς. Διαψεύδουμε την κάθε ανάμειξή μας με τα όσα ακούστηκαν».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ