Το συγκινητικό βίντεο του Μπερμπάτοφ με τις μικρές του κόρες(VIDEO) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αθλητισμός

Το συγκινητικό βίντεο του Μπερμπάτοφ με τις μικρές του κόρες(VIDEO)

Το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα

berbatov-koresΟ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Βουλγαρία είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής, αφού πρόκειται για μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες της γειτονικής χώρας.

Ο Βούλγαρος μέσω του ομώνυμου ιδρύματος που διατηρεί δίνει την ευκαιρία σε παιδιά από τη χώρα του να πάρουν υποτροφίες έτσι ώστε να μπορέσουν να εξελίξουν το ταλέντο τους σε όποιο τομέα και είναι αυτό.

Η λογική του συγκεκριμένου προγράμματος στηρίζεται στην ίδια την καριέρα του Βούλγαρου επιθετικού του Δικεφάλου, που από το Μπλαγκόεβγκραντ της γειτονικής χώρας κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο στα μεγαλύτερα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Προκειμένου να στηρίξει την καμπάνια των υποψηφιοτήτων υποτροφιών που επιλέγονται από Βούλγαρους πολίτες ο «Μίτκο» τράβηξε ένα selfie video στο σπίτι του στη Σόφια με φόντο τις μικρές του κόρες να ζωγραφίζουν.

«Τα παιδιά μου είναι ακόμα μικρά και ζωγραφίζουν. Οι αριθμοί και η μπάλα είναι απλά ένα παιχνίδι όμως άλλα παιδιά ξέρουν τι είναι να είναι πρωταθλητής στον τομέα των τεχνών, της επιστήμης και των αθλημάτων. Ξέρω αρκετά από αυτά αλλά θέλω να βρω περισσότερα, ας τα βρούμε μαζί», αναφέρει στο video στη μητρική του γλώσσα.

Δείτε το video εδώ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ