Canteen: Σταθερή αξία στο γαστρονομικό τοπίο της πόλης
Του Πόλι Μαυρόπουλου
Είναι δύσκολο να περιγράψεις το Canteen που παραμένει σταθερά ένας χώρος αναφοράς στο γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης.
Πίσω από το ύφος του χώρου, τις προτάσεις του μενού, τη μοναδικότητα της wine list και του τρόπου εξυπηρέτησης βρίσκεται μία ανήσυχη ομάδα ανθρώπων, που θέλει να μοιραστεί τις εμπειρίες της, τις αγαπημένες της γεύσεις από διάφορες κουζίνες, την αισθητική της γύρω από την κουλτούρα του φαγητού και του ποτού.
Μία σύγχρονη κουζίνα που έχει καταφέρει να συνθέσει μια γκάμα σύγχρονων επιρροών αλλά με τη δική του δημιουργική ταυτότητα και αυτό οφείλεται στην επιμονή μιας ομάδας ανθρώπων που ξέρει να διαχειριστεί κρίσιμες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
Ο κατάλογος breakfast & brunch είναι διαθέσιμος καθημερινά μέχρι αργά το απόγευμα, εμπλουτισμένος με ασυνήθιστες προτάσεις.
Ένας άλλος λόγος που ξεχωρίζει το Canteen είναι η wine list του με περίπου 160 ετικέτες ελληνικού και διεθνή αμπελώνα, από τις οποίες οι 70 περίπου είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ποικιλία ιδιαίτερων κρασιών χωρίς τον περιορισμό της παραγγελίας σε φιάλη.
ΔΗ,. Γούναρη 7,τηλ. 2310 228520
Από την έντυπη εφημερίδα