Εβόρα Eatery: Εδώ που το κρέας έχει τον πρώτο λόγο
Στη Θεσσαλονίκη, η κρεατοφαγία είχε πάντα την τιμητική της και μετρά πολλούς πιστούς λάτρεις.
Τα τελευταία χρόνια ανέρχεται συνεχώς η υψηλή κρεατοφαγία και ολοένα και περισσότερα εστιατόρια για κρέας θέτουν τον πήχη πιο ψηλά με διάφορες κοπές, ωριμάσεις και ψησίματα.
Στο «Εβόρα Eatery» όμως στην οδό Διογένους, έναν δρόμο με πλατάνια και δροσιά, η κρεατοφαγία αποκτά άλλη διάσταση.
Το κρέας εδώ δεν περιορίζεται στις κλασσικές προτάσεις ενός συνηθισμένου μενού, αλλά περιλαμβάνει εκλεκτά κυνήγια κάθε είδους, από ελληνικές φάρμες και με μαγειρική που διαρκώς ανανεώνεται και κερδίζει όλο και περισσότερους θαμώνες.
Τι θα βρεις, εκτός άλλων, στο μενού; Σεφταλιά από κρέας ελαφιού, πρόταση που δύσκολα θα βρεις κάπου αλλού στην πόλη, μοσχαρίσια μάγουλα με νιόκι και γλυκόξινο γαλοτύρι, χοιρινό κότσι σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με μπύρα, δενδρολίβανο κρεμμύδι και πορτοκάλι ή πρόβειο κότσι επίσης στη γάστρα, με σάλτσα σοκολάτας.
Αγριογούρουνο ή βουβάλι Κερκίνης στη γάστρα με κυδώνι και πουρέ γλυκοπαστάτας και με μανιτάρια και baby καρότα αντίστοιχα, τηγανιτό κοτόπουλο με αποξηραμένο λουκάνικο Λευκάδος, κοντοσούβλι, bavette steak, hanger stake και flat iron steak, tri-tip ή California steak και φυσικά, κάποια από τα καλύτερα κυνήγια.
Αν υπάρχει κάτι που δεν είναι το «Εβόρα Eatery» σίγουρα είναι κάτι το συνηθισμένο και κοινότυπο.
Info:
Διογένους 13, Θεσσαλονίκη
231 093 0800
Instagram: @evoraeatery
Facebook: Εβόρα Eatery Thessaloniki
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ KARFITSA