, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Γορίλας: O… ναός του Fine drinking της πόλης! 

Ο Γορίλας έγραψε, και δίχως καμία αμφιβολία, γράφει τη δική του ιστορία στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Λίγο πάνω από τα Λαδάδικα, υπάρχει η οδός Βεροίας, που έχει χαραγμένο το στίγμα του ο Γορίλας. Από μακριά κάποιος, μπαίνοντας στο στενό αντικρίζει πολύχρωμα φωτάκια, και πολύ κόσμο να χορεύει. 

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί από πού προέρχεται η ονομασία του μπαρ. Η απάντηση βρίσκεται στο ζωικό βασίλειο και στην ιδιότητα του Γορίλα να προστατεύει και να φροντίζει την οικογένεια του, όπως και στην έντονη κοινωνικότητά του. Σε αυτά τα δύο στοιχεία, βασίστηκε και η ομάδα του συγκεκριμένου μπαρ που δουλεύουν χαμογελαστοί και μοιράζονται συχνά πολλά ευτράπελα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ξεχωριστή μουσική, συνδυασμένα με περισσότερους από 200 κωδικούς κοκτέιλ και το πιο χαμογελαστό προσωπικό μετατρέπουν τον Γορίλα σε στέκι, σε έναν σίγουρο προορισμό της πόλης.Ένας εκ των δημιουργών του συγκεκριμένου εγχειρήματος  είναι ο Αχιλλέας Πλακίδας. Ποιος είναι όμως ο Αχιλλέας; Ομιλούμε για τον World Class Greece winner 2018, ειδικό στο mixology και το bartending. Αγαπά την ποιότητα και θέλησε να ανεβάσει το επίπεδο της Θεσσαλονίκης, και το έχει καταφέρει με το παραπάνω. 

Κάθε χρόνο, οι κίτρινες πόρτες του Γορίλα ανοίγουν και υποδέχονται τον κόσμο της πόλης με εκπλήξεις. Κάτι που ξεχώρισε και αγάπησε ο κόσμος είναι το Photo Booth στις τουαλέτες του μαγαζιού. Ως εκ τούτου, τα social media των Θεσσαλονικέων βομβαρδίστηκαν με μοναδικές στιγμές, που κοινό παρονομαστή έχουν τα χαμόγελα όλων των επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη αγκαλιά που «έχει μπει» ο Γορίλας από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. 

Η καρδιά του Γορίλα δε βρίσκεται μόνο στο χώρο που όλοι έχουμε δει και περάσει μοναδικές στιγμές. Βρίσκεται στο μαγικό του εργαστήριο, όπου και φτιάχνονται όλα τα μοναδικά κοκτέιλ που τα συστατικά τους, επιβεβαιώνουν πως η ομάδα του δεν σταματά ποτέ να θέλει να μας εκπλήσσει. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA