, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Holy Cannoli: Έκρηξη γλυκών γεύσεων πέρα από τα συνηθισμένα στη Θεσσαλονίκη

Είσαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνεις ένα υπέροχο γεύμα και μετά κάνεις βόλτα με την παρέα σου. Ξαφνικά έχετε όρεξη για γλυκό. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να γευτείτε ιταλική ζαχαροπλαστική, τότε ο δρόμος οδηγεί μόνο στο Holy Cannoli.

Τα αγαπημένα cannoli έχουν ως βάση τους την τηγανητή ζύμη και είναι γεμισμένα με πλούσια, αφράτη κρέμα, η οποία έχει ως βασικό συστατικό την ρικότα. Η μοναδική εμπειρία ξεκινά μόλις μπείτε κιόλας στο χώρο του καταστήματος. Οι γλυκές μυρωδιές σας κατακλύζουν και οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Ακαταμάχητα γλυκά με πλήθος συνδυασμών. Τι θα επιλέξετε; Cannoli με φυστίκι και σοκολάτα; Cannoli με φράουλα και gianduja; Cannoli lemon pie; Ή θα κινηθείτε σε πιο κλασσικές επιλογές; Φυσικά ό,τι τραβάει η όρεξή σας γιατί το Holy Cannoli προσφέρει και μοναδικά cheesecake και προφιτερόλ.

Η δική μας συμβουλή είναι να δοκιμάσετε πολλές γεύσεις με την παρέα σας ώστε να συγκρίνετε, να διαλέξετε τα αγαπημένα σας και στην επόμενη επίσκεψη να έχετε χώρο και διάθεση για νέες γαστρονομικές περιπέτειες.