, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Η ψαροφαγία του Γλυκάνισου είναι ένα…κόσμημα!

Το φρέσκο προϊόν κερδίζει πάντα! Αυτό ακριβώς είναι το μότο ή η μυστική συνταγή που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του Γλυκάνισου που έβαλε φαρδιά πλατιά τη..καρφίτσα του στον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης αλλά και στην καρδιά όλων των Θεσσαλονικέων.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δρούγκας

Η απλότητα συνδυασμένη με την σύγχρονη τεχνική της γαστρονομίας συναπαρτίζουν το μωσαϊκό του Γλυκάνισου.

Ο Γλυκάνισος είναι η απόδειξη ότι το απλό και ολόφρεσκο ψάρι κάλλιστα μπορούν να αποσπάσουν πέραν από καλές κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και βραβεία! Το 2020 αποσπά το βραβείο των Χρυσών Σκούφων στην κατηγορία εστιατόριο Πρώτης Τάξης στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας.
Ο Σταύρος και ο Χρήστος Σωτηρούδης, βρίσκονται πίσω από την επιτυχία του Γλυκάνισου.

Τα δυο αδέλφια έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης έχουν δημιουργήσει ένα σύγχρονο, ζεστό χώρο που στελεχώνεται από φιλικό, άρτια καταρτισμένο προσωπικό που μετατρέπουν την επίσκεψη στο κατάστημά τους μια εμπειρία που ο καθένας θα ήθελε να ξανά ζήσει.

Ας επιστρέψουμε στην απλότητα! Η απλότητα προκύπτει από γνώση και σεβασμό. Οι ομάδα του Γλυκάνισου μένει πάντα πίστη στις καλύτερες πρώτες ύλες βάσει της εποχικότητα τους.

Από το Σκουμπρί, τις σαρδέλες τον μοναδικό ταραμά, το ούζο, το τσίπουρο τον πάντα ενημερωμένο κατάλογο κρασιών, μέχρι τα ωμά ψάρια και τις ιδιαίτερες γεύσεις ο κοινός παρανομαστής είναι οι προσιτές τιμές και εμμονή στην λεπτομέρεια.

Κάτι που πρέπει να μη λησμονούν οι επισκέπτες είναι πως ο Γλυκάνισος έχει μεριμνήσει να απαλύνει το «πόνο» του παρκαρίσματος καθώς διαθέτει και ιδιωτικό χώρο για ορισμένο αριθμό οχημάτων!

Info:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 46, Τ.Κ. 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Phone: +30 2310302882
E-mail: [email protected]

Facebook: Γλυκάνισος
Instagram: glikanisos

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.