, Σάββατο
09 Δεκεμβρίου 2023

Oshu Restaurant: Ένα νέο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με γεύσεις ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι, όπως κανένα άλλο, καθώς το Oshu Restaurant άνοιξε περήφανα τις πόρτες του στις 28 Οκτωβρίου, φέρνοντας ένα εξαιρετικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας, Nikkei και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Φωλιασμένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια.

Οι executive chefs έχουν περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση της γεύσης για μερικά από τα πιο διακεκριμενα εστιατόρια του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι: το Nobu St. Moritz, το Nammos, το Costa Navarino και το Nobu Mykonos. Οι έμπειροι sous-chefs του Oshu ενοποιούν την γαστρονομική κουλτούρα, έχοντας εργαστεί δίπλα σε  βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ από το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους κατά τον χρόνο που πέρασαν εργαζόμενοι στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Δεδομένου ότι έχουν ενωθεί ως ομάδα και είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουμε τους γευστικούς σας κάλυκες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η γευστική σας εμπειρία στο Oshu θα ξεπεράσει όλα προηγούμενα εστιατορικά σας βιώματα.

Το Oshu Restaurant είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού που παρουσιάζει μια σειρά από απολαυστικά πιάτα. Στο επίκεντρο των πιάτων βρίσκονται γαστρονομικά αριστουργήματα όπως το Black Cod, το Yellowtail Jalapeno, το Rock Shrimp, Japanese Wagyu Kobe Sushi και Japanese Hamachi Sushi. Αυτά τα πιάτα, το καθένα απόδειξη της δέσμευσής στην τελειότητα, θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας αφήσουν να λαχταράτε για περισσότερα.

Oshu Restaurant

Αυτό που ξεχωρίζει τα εστιατόρια Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Το εμβληματικό λογότυπό, το πεύκο, είναι σύμβολο μακροζωίας και δύναμης, αντικατοπτρίζοντας το όραμά για την επωνυμία Oshu – να παρέχει μια αποκλειστική και κορυφαία εστιατορική εμπειρία, όπου συναντώνται το εξαιρετικό φαγητό και η άψογη εξυπηρέτηση. Δεσμεύονται να δημιουργούν αναμνήσεις που παραμένουν, προσφέροντας όχι απλώς ένα γεύμα αλλά μια αληθινή εμπειρία.

Μεταξύ των πολλών παροχών τους είναι το πολυπόθητο “Omakase Bar”, ένα αποκλειστικό ιδιωτικό δωμάτιο που συνήθως κρατείται εβδομάδες νωρίτερα στα υπόλοιπα εστιατόρια. Στο εσωτερικό, μια μικρή ανοιχτή κουζίνα είναι όπου οι εξειδικευμένοι σεφ φτιάχνουν καθημερινά μενού γευσιγνωσίας βασισμένα στα καλύτερα εποχιακά προϊόντα, προσφέροντας την απόλυτη γκουρμέ εμπειρία.

Oshu Restaurant

«Παραμένοντας πιστοί στο DNA τους, το Oshu Restaurant είναι αφιερωμένο στην παροχή μιας αποκλειστικής εμπειρίας, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει το τοπικό πνεύμα. Η δέσμευσή μας να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο είναι ακλόνητη. Τα φρέσκα μεσογειακά θαλασσινά, το εισαγόμενο βόειο κρέας Kobe από την Ιαπωνία, τα βιολογικά λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες μικρούς αγρότες και τα φρέσκα αυγά της φάρμας αποτελούν περαιτέρω παράδειγμα της αφοσίωσής μας στην ποιότητα. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα υλικά αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με ο,τιδήποτε παραβαίνει αυτήν την αρχή. Στο εστιατόριο Oshu, επιμένουμε στα ολόφρεσκα προϊόντα και όχι στα κατεψυγμένα.

Η φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε το διάσημο αστέρι Michelin μέχρι το τέλος του 2024, μια απόδειξη της δέσμευσής μας για γαστρονομική τελειότητα», τονίζουν.

Oshu Restaurant

«Έχουμε καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Έχουμε γνωρίσει πολλούς ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και πόλεις, έχουμε προσφέρει γευστικές εμπειρίες σε ανθρώπους διαφόρων πολιτισμών, έχουμε μάθει από τους καλύτερους, αγαπάμε αυτό το κάνουμε και είμαστε περήφανοι που σας εξυπηρετούμε. Αυτό είναι που μας κάνει ακόμη πιο χαρούμενους.

Oshu Restaurant

Ελάτε μαζί μας στα εστιατόρια Oshu, όπου η θάλασσα συναντά την κομψότητα και η παράδοση συναντά την καινοτομία. Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο, όπου κάθε πιάτο είναι έργο τέχνης και κάθε στιγμή είναι γιορτή».

Oshu Restaurant

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό στη διεύθυνση oshu.gr/book-a-table ή επικοινωνήστε στο 231 213 50 50. Ακολουθήστε στα social media για τις τελευταίες ενημερώσεις και γαστρονομικές απολαύσεις.

Oshu Restaurant

Oshu Restaurant

Λεωφ. Νίκης 45, Θεσσαλονίκη

oshu.gr

[email protected] 

231 213 50 50