, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Poster: Η πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη μέσα από τις γεύσεις ενός Ελληνοπαλαιστίνιου σεφ

Σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπου οι γεύσεις συναντιούνται, οι παραδόσεις ενώνονται και οι αναμνήσεις δημιουργούνται.

Το Poster βρίσκεται στην καρδιά του “Φραγκομαχαλά” και δε θα μπορούσε να μη στεγάζεται σε ένα από τα μοναδικά κτήρια του παλιού εμπορικού κέντρου της πόλης, κάτι που χαρίζει μια ιδιαίτερη νότα στη γαστρονομική σας εμπειρία. 

Η μοντέρνα και φιλική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με την κομψή, σύγχρονη διακόσμηση, δημιουργεί έναν χώρο εκλεπτυσμένο και φιλόξενο, μετατρέποντας το poster σε ενα ξεχωριστό προορισμό που θα μείνει, χωρίς αμφιβολία, με ανεξίτηλο τροπο χαραγμένο και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το poster σχεδιάστηκε από την δημιουργική ομάδα της beetroot, μιας ομάδας νέων ανθρώπων με πολλή αισθητική που τοποθετέιται επάξια στον γαστρονικό χάρτη της πόλης. 

Η λέξη οδηγός, το μυστικό της επιτυχίες, ή εάν θέλετε, το όχημα της επιτυχίας του είναι η εφευρετικότητα του chef Vasilis Chamam, ο οποίος συνδυάζει με τέχνη τις ελληνικές και λεβαντίνικες γεύσεις, οδηγώντας τους ουρανίσκους ακόμα και των πιο απαιτητικών επισκεπτών,  σε ένα αρκετά απροσδόκητο και μοναδικό ταξίδι. 

Κάθε πιάτο είναι ένα «συμβόλαιο», η δέσμευση της ομάδας του Poster  με την γαστρονομική αριστεία και το πάθος του να ξεπερνά τα όρια. Το ξεχωριστό μενού, η μοναδική συλλογή απο ετικέτες κρασιών, και το έμπειρο προσωπικό, ενορχηστρώνουν την μοναδική εμπειρία όλων των επισκεπτών. 

Από τα παραδοσιακά ελληνικά κλασικά πιάτα με μια μοντέρνα πινελιά, μέχρι τις εμπνευσμένες από τη Λεβαντίνη δημιουργίες, κάθε μπουκιά απεικονίζει το προσωπικό στυλ του Chamam. 

Το λεγόμενο «mind behind» του Poster ειναι η δημιουργική ομάδα της Beetroot. 

Το Poster σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπου οι γεύσεις συναντιούνται, οι παραδόσεις ενώνονται και οι αναμνήσεις δημιουργούνται.  

Τοποθεσία – στοιχεία επικοινωνίας 

1 Paikou st., 54625 Thessaloniki
(+30) 2310547384

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA