02:22, Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

The Vanners: Χαλαρή απόδραση στην εξοχή!

Ένας πρωτότυπος χώρος διασκέδασης και απόδρασης από την πόλη, αποτελούν οι κινητές υπηρεσίες εστίασης «The Vanners». Σε έναν εξωτερικό μεγάλο χώρο βρίσκονται τοποθετημένα 3 βανς στην περιοχή της Πυλαίας, παρέχοντας το κάθε ένα ξεχωριστές υπηρεσίες!

Πρόκειται για το πρώτο Food Truck Park στη Θεσσαλονίκη με καλοκαιρινά outdoor vibes! Απαρτίζεται, όπως προαναφέρθηκε, από 3 βανάκια, με την πρώτη καντίνα να είναι για τα ακαταμάχητα ποτά – κοκτέιλ, η δεύτερη για τα λαχταριστά μπέργκερ και η τρίτη φυσικά για τις “γλυκές αμαρτίες” του μενού, τις πεντανόστιμες κρέπες! Η εξυπηρέτηση είναι self-service, κάτι που ταιριάζει άψογα στην χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που προσφέρει το μαγαζί.

Δροσερά ροφήματα σας περιμένουν να τα γευτείτε σε έναν απολύτως καλοκαιρινό εξωτικό παράδεισο, όπου θα αποκομίσετε όμορφες μοναδικές εμπειρίες.

Στο πιο καλοκαιρινό περιβάλλον, το μαγαζί «The Vanners» αποσπά μόνο καλές εντυπώσεις τόσο για την πρωτότυπη ιδέα στησίματός του όσο και για τη δυνατότητα μετακίνησής τους κατά παραγγελία αλλά και για την θεματική τους αλλαγή. Για παράδειγμα, στην γιορτή των ερωτευμένων, στις αποκριές, στο Halloween, η διακόσμηση στα βανάκια αλλάζει!

Ωστόσο, υπάρχει και η δυνατότητα να κάνετε δική σας κράτηση για οποιαδήποτε δική σας σημαντική εκδήλωση! Αν θέλετε να γιορτάσετε γενέθλια, ορκωμοσίες κλπ. με έναν ξεχωριστό τρόπο το μαγαζί «The Vanners» είναι στη διάθεσή σας.

Μπορείτε να απολαύσετε, μάλιστα, και εξαιρετικά κοκτέιλ με μία δροσερή και μοναδική γεύση, που συναρπάζουν και φέρνουν το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά!

Τα φανταστικά φαγητά σε στυλ street food θα κάνουν τα σάλια σας να τρέξουν! Μαγειρευτά εκείνη τη στιγμή, λαχταριστά και χορταστικά μπέργκερ θα τραβήξουν την προσοχή σας. Μην χάσετε να δοκιμάσετε το fast food του «The Vanners» που μένει αξέχαστο σε γεύση και εικόνα.

Αν είστε fans της εξοχής, της χαλαρής ατμόσφαιρας και του φιλόξενου κλίματος, το μαγαζί «The Vanners» σας περιμένει στην περιοχή της Πυλαίας και σας καλώς ορίζει στην πιο καλοκαιρινή απόδραση!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του μαγαζιού στο Instagram και Facebook:

https://www.instagram.com/the_vanners/

https://www.facebook.com/thevanners/?ref=page_internal

Διεύθυνση: Καπετάν Ντόγρα 31, Πυλαία 555 34

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955768730