, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ένα μοναδικό meatbar στη Μαρτίου ή αλλιώς…ο Ρινόκερος!

Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στη πολυσύχναστη περιοχή της Μαρτίου και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την πάλαι ποτέ Ανθέων, νυν Άνδρεα Παπανδρέου, βρίσκεται ένα μοναδικό meat bar με την ακόμη πιο μοναδική ονομασία. Ο λόγος τον «Ρινόκερο» 

Πριν 16 χρόνια ξεκινάει το γευστικό ταξίδι του ο Ρινόκερος 

Μπαίνοντας στο κατάστημα συναντάμε ένα πολύ καλαίσθητο και ιδιαίτερο ντεκόρ που είναι σχεδιασμένο από την μητέρα του εμπνευστή του Ρινόκερου. Ο μοναδικός χώρος συνδυάζεται αρμονικά με έναν ιδιαίτερο μενού με μεγάλη ποικιλία πιάτων που αφήνουν ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

Οι απλές και φυσικές πρώτες ύλες εναρμονίζονται με την απλότητα που κρύβουν τα μοναδικά πιάτα που θα βρεις σε ένα από τα πλέον γνωστά στέκια της Μαρτίου.  Στο Ρινόκερο ισχύει η λαϊκή αλλά πολύ αληθινή έκφραση, πως «ό,τι βγαίνει» από την κουζίνα φέρει τα πνευματικά δικαιώματα της σεφ που υπογράφει το μενού, Όλγα Μαξίμοβα.

Ο κόσμος του «Ρινόκερου» έχει αγαπήσει τις μεγάλη γκάμα κοπών μοναδικών κρεάτων ελληνικής αλλά και ξένης προέλευσης. Λάτρεψε επίσης τα χειροποίητα νιόκι πατάτας που φτιάχνονται από τον «Ρινόκερο». Στο κατάστημα, επίσης, μπορεί κάποιος να βρει και έναν μεγάλο κατάλογο από ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, όπως και επιδορπίων με την υπογραφή της ομάδας του Ρινόκερου. 

Ο Αρχέλαος, το λεγόμενο mind behind, του «Ρινόκερου», έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ζεστό, φιλικό και μοναδικό περιβάλλον που «εκτοξεύεται» από το υπέροχο σέρβις και το χαμογελαστό προσωπικό. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA