, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Θεσσαλονίκη: Το «Κρυφό Δώμα», μία μυστική τοποθεσία για λίγους και… εκλεκτούς!

Έχεις νιώσει ποτέ ότι θέλεις να βγεις αλλά ταυτόχρονα να είσαι σπίτι σου; Κάπου που να νιώθεις άνετα με λίγους εκλεκτούς φίλους για παρέα μακριά από την βαβούρα της πόλης και τους ασφυκτικούς χώρους γεμάτους κόσμο; Αν η απάντησή σου είναι ναι, τότε σου έχουμε το κατάλληλο σημείο!

Μία κρυψώνα, ένα μυστικό μέρος στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, όπου εσύ και λίγοι εκλεκτοί θα μπορέσετε να βρεθείτε, να μιλήσετε και να περάσετε καλά σε μία άκρως «πριβέ» ατμόσφαιρα. Σε αυτήν τη μυστική τοποθεσία οι επισκέπτες μπορούν να απομονωθούν και να απολαύσουν την σπάνια ζεστασιά ενός κινηματογραφικού σκηνικού!

Πρόκειται για ένα σκηνογραφημένο studio που μετατρέπει την επίσκεψη σε εμπειρία. Ένα κρυφό loft στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έχετε τη δυνατότητα να απομακρυνθείτε από κάθε παράγοντα διάσπασης. Παρουσιάσεις, ομιλίες, σεμινάρια, εργαστήρια, μαθήματα, συνεδρίες για λίγα άτομα, σ’ ένα μυστικό δωμάτιο!

Το «Κρυφό Δώμα» ανοίγει αυτές τις ημέρες τις πόρτες του και είναι ιδανικό για γυρίσματα, φωτογραφίσεις, μουσικά βίντεο, live streaming εκπομπές. Διαθέτει έως και χώρο που θα φιλοξενήσει πριβέ γεύματα για ειδικές περιστάσεις και μικρά αλλά πολυτελή πάρτι γενεθλίων με λίγους guests!

Το μόνο που χρειάζεται για να εισέλθετε σε αυτήν την κρυφή τοποθεσία είναι ένα τηλεφώνημα, μία ημερομηνία και μία… κράτηση.

INFO:

Τηλ. επικοινωνίας: 6984244577