, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

«Veranda Refresh your feelings»: Η βεράντα..κόσμημα της Τούμπας! (ΦΩΤΟ)

Η Veranda Refresh your Feeling είναι ένα ξεχωριστό all day caffe bar, στη Τούμπα, που το μόνο σίγουρο είναι πως είναι…όνομα και πράγμα. Η μαγική θέα, η αναπαυτικοί καναπέδες, ο καλύτερος ναργιλές της πόλης σε συνδυασμό με τις καλύτερες μουσικές επιλογές συνθέτουν το απόλυτο μωσαϊκό της…ανανέωσης!

Στη Veranda μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από αυθεντικές γεύσης ναργιλέ κορυφαίας ποιότητας που μπορείς να τις συνδυάσεις με την μεγάλη γκάμα cocktails, ταξιδεύοντας έτσι στο απόλυτο καλοκαιρινό vibe!

Η Veranda Refresh your Feeling είναι ένας ατμοσφαιρικός χώρος, με πανέμορφη ειδυλλιακή θέα, ιδανικός για να γίνει το στέκι όπου θα μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να απολαύσεις τον καλύτερο και πιο απολαυστικό ναργιλέ της πόλης, με την υπογραφή της εταιρίας Hookaholics – Premium Hookah Services!

Τα Cocktails τους σίγουρα θα σας κλέψουν την καρδιά! Δροσερά, φτιαγμένα πάντα με αγάπη και πολύ μεράκι. Το σίγουρο είναι πως δεν θα ξέρεις ποιο να επιλέξεις!

Το νέο αναμενόμενο μενού του φαγητού καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και τον πιο απαιτητικών.

Μην φύγετε χωρίς να γευτείτε ένα από τα εκλεπτυσμένα πιάτα από το Veranda. Το brunch menu ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία του για όλους τους τύπους – αλμυρού ή γλυκού-. Τα λαχταριστά pancakes με τη γέμιση σοκολάτας, τα ανάρπαστα Bao buns, τις δροσερές σαλάτες και τα λαχταριστά burgers, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές του μενού!

Το καλοκαίρι στην…πόλη μπορείς να το βρεις στην δροσερή Βεράντα απολαμβάνοντας σειρά από events! Στα μέσα του Ιουλίου αναμένεται να να γίνει ένα μεγάλο και πολλά υποσχόμενο πάρτι, για τα γενέθλια του μαγαζιού καθώς κλείνει οκτώ ολόκληρα χρόνια λειτουργίας!

Μην χάνεις άλλο καιρό, επισκέψου σήμερα κιόλας την «Veranda Refresh your feelings» και είναι σίγουρο πως δεν θα το μετανιώσεις!

Facebook: Veranda “Refresh your feelings”

instagram: Veranda_Refresh_ your_ feelings

Κλεάνθους 57 544 53 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 231 091 8744

[email protected]