Τους «έκαψε» ! Τι είπε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ και άφησε άφωνους τους τηλεθεατές; (BINTEO) - Karfitsa.gr
Media

Τους «έκαψε» ! Τι είπε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ και άφησε άφωνους τους τηλεθεατές; (BINTEO)

Όταν οι δημοσιογράφοι γίνονται... άνθρωποι της διπλανής πόρτας!

Paraskevopoulou

Υποψηφιότητα για το Νόμπελ Φυσικής του 2016 πρέπει να θέσει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, καθώς έκλεψε τις εντυπώσεις με το τρομερό ON της.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ, κατά την διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων άφησε άφωνη την Άννα Παπασωτηρίου που παρουσίαζε το θέμα για το Νόμπελ Φυσικής και τους ερευνητές των νετρίνων αλλά και τους τηλεθεατές που σίγουρα δεν κατάλαβαν τι έλεγε.

«Η σουηδική Ακαδημία Επιστημών ανακοίνωσε σήμερα το Νόμπελ Φυσικής 2015 και απονέμεται για μία συγκλονιστική ανακάλυψη, είναι αυτή της ταλάντωσης των νετρίνων, η οποία δείχνει ότι τα νετρίνα τελικά έχουν μάζα. Ουσιαστικά, οι δύο ερευνητές έδειξαν ότι τα νετρίνα που είναι στοιχειώδη υποατομικά σωματίδια διαπερνούν κατά δισεκατομμύρια τη Γη -δεν καταδέχονται ποτέ να αλληλεπιδράσουν με την κανονική ύλη-, τώρα μπορούν να αλλάζουν ταυτότητα, δηλαδή να μεταμορφώνονται από ένα είδος σε ένα άλλο με εντελώς διαφορετική όμως μάζα», είπε με απόλυτη άνεση.

Η δημοσιογράφος από το διπλανό παράθυρο που την άκουγε με θαυμασμό χωρίς να διακόψει την παρουσιάστρια της είπε «Έχεις κάνει διατριβή μπορώ να προσθέσω. Είσαι η καθ” ύλην αρμόδια οφείλω να ομολογήσω».

«Ήταν με δύο λόγια πάντως αυτό που είπα», επέμεινε η παρουσιάστρια που στη συνέχεια την έπιασε νευρικό γέλιο, όταν δεν την έδειχνε το πλάνο.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ