Τρία χρόνια μ΄αυτόν τον πεζόδρομο "έφαγαν πολύ σκόνη" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Οικονομία

Τρία χρόνια μ΄αυτόν τον πεζόδρομο “έφαγαν πολύ σκόνη”

Όσο για το μετρό, το έχουν πληρώσει δύο φορές! φωτο Σάββας Αυγητίδης

Αγίας Σοφίας, φωτο Σάββας Αυγητίδης

“Ta έργα του μετρό στο κέντρο της πόλης, οι καταστηματάρχες τα πληρώνουν δύο φορές, μία στον κρατικό προϋπολογισμό και μία με την καταστροφή των καταστημάτων τους”

—-

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, το μετρό και την ανάπλαση του πεζοδρόμου της Αγίας Σοφίας, μίλησε στον Alpha 96.5, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Εδώ και 3 χρόνια που έχει κλείσει ο δρόμο στην Αγίας Σοφίας, ο τζίρος έχει πέσει σημαντικά, αναφέρει ο κ. Φιλιππίδης, ενώ προσθέτει ότι υπήρξαν από την αρχή καθυστερήσεις στον σχεδιασμό του έργου, που επιδείνωσαν την κατάσταση.

Η παράταση μιας εβδομάδας, πλέον, δεν αποτελεί τραγική εξέλιξη, το ζητούμενο είναι η καθυστέρηση από την αρχή και ταλαιπωρήθηκε η περιοχή, εδώ και πάρα πολύ καιρό, χωρίς λόγο και αιτία, συμπληρώνει ο ίδιος.

Σε ότι αφορά στα έργα του μετρό στο κέντρο της πόλης, ο κ. Φιλιππίδης τονίζει ότι οι καταστηματάρχες πληρώνουν 2 φορές το συγκεκριμένο έργο, μία στον κρατικό προϋπολογισμό και μία με την καταστροφή των καταστημάτων τους.

«Κάποτε πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις και να τελειώσει αυτό το έργο. Αυτό το έργο, το οποίο κατά τη γνώμη μου, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην αγορά του κέντρου».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ