Β. Κικίλιας: «Αναρωτιέμαι τι εκπτώσεις θα κάνει ο Τσίπρας για να κυβερνήσει» - Karfitsa.gr
Uncategorized

Β. Κικίλιας: «Αναρωτιέμαι τι εκπτώσεις θα κάνει ο Τσίπρας για να κυβερνήσει»

Στην ομιλία του ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του οράματος της «μεγάλης Ελλάδας»

kikiliasΜε «νέα» γλώσσα, χρησιμοποιώντας στίχους από το τραγούδι  του Διονύση Σαββόπουλου«Τι έπαιξα στο Λαύριο» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,  Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στη Βουλή έκανε λόγο για το όραμα της κυβέρνησης για μια «μεγάλη Ελλάδα» υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα». Τα ξέρουν όλα και τα απαιτούν, έχουν δικαιώματα. Και γι’ αυτό το καλύτερο αύριο που θέλουν να χτίσουν, μας εξουσιοδότησαν».

Στην ομιλίατου ο Βασίλης Κικίλιας τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του οράματος της «μεγάλης Ελλάδας», υπογραμμίζοντας πως αν δεν υπάρχει σήμερα, δεν υπάρχει αύριο. «Η μεγάλη Ελλάδα δεν τσιμπάει πια στα μεγάλα λόγια. Πλέον δεν… τσιμπαέι κανένας γιατί ο κόσμος επιζητεί έργα και πράξεις, γι’ αυτό ακόμα οι πολίτες κάνουν θυσίες και αντέχουν. Άλλωστε όσο πιο όμορφα ακούγονται οι λαϊκίστικες υποσχέσεις, τόσο πιο όμορφα καίγονται».

Ο κ. Κικίλιας σχολιάζοντας την πορεία του Αλέξη Τσίπρα προς την εξουσία έκανε λόγο για συμβιβασμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «συντρώγει και έχει πλέον συνδαιτυμόνες που μέχρι χθες δαιμονοποιούσε».

«Ο Τσίπρας συμβιβάζεται πολύ πιο γρήγορα με όσα τον τυραννούσαν από παιδί και μετά από τα πολλαπλά μπρος και πίσω, στην προσπάθεια του τον βλέπουμε να προσεύχεται στο Άγιο Όρος, να ανεβαίνει τα σκαλιά του Βατικανό, να ταξιδεύει στο Τέξας, στο Βερολίνο και στα μεγάλα σαλόνια που από μικρός στηλίτευε» είπε με σαφή ειρωνεία ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

«Με προβληματίζουν οι εκπτώσεις του στην προσπάθεια του να πείσει. Αν αυτά γίνονται τώρα για τις μετρήσεις, αναρωτιέμαι τι εκπτώσεις θα κάνει για να κυβερνήσει» είπε χαρακτηριστικά. Τέλος ο υπουργός τόνισε:

«Πρέπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση για να τελειώνουμε με τα μνημόνια, να πατήσουμε στο δρόμο της αλήθειας μακριά από ανεύθυνες πολιτικές».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε δωρεάν την τελευταία ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ