«Βάλε τη μάσκα και έλα» – Καρναβαλική παρέλαση σήμερα στο Ωραιόκαστρο! - Karfitsa.gr
Πολιτισμός

«Βάλε τη μάσκα και έλα» – Καρναβαλική παρέλαση σήμερα στο Ωραιόκαστρο!

Και με αντιπροσωπεία καρναβαλιστών από το δήμο Ξάνθης

CARNIVAL1CΓια 5η συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και το δήμο Ξάνθης διοργανώνει μια μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, γονέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και αντιπροσωπείας καρναβαλιστών από το δήμο Ξάνθης, οι οποίοι και θα δώσουν το δικό τους παλμό στο 5ο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου.

«Πρόκειται για μια φαντασμαγορική γιορτή για το δήμο μας που θα δώσει χαρά κυρίως στα μικρά παιδιά και τους συμπολίτες μας», ενώ θα αποτελέσει μια χρυσή ευκαιρία για την προσέλκυση επισκεπτών από όλο το νομό Θεσσαλονίκης, που θα βοηθήσουν στην τόνωση της τοπικής αγοράς. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι άλλωστε στο άμεσο μέλλον ο δήμος να οριστεί ως καρναβαλικός προορισμός για το νομό Θεσσαλονίκης, ο οποίος στερείται ενός τέτοιου θεσμού.

CARNIVAL1C

Για πρώτη χρονιά φέτος θα μπορούν να συμμετάσχουν στην Καρναβαλική Παρέλαση και όσοι το επιθυμούν χωρίς να ενταχθούν σε κάποιο γκρουπ. Όλοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρελάσουν με την ομάδα «Μεγάλη παρέα» που θα έχει ελεύθερο θέμα. Ενώ, η καλύτερη θεματική ομάδα, που θα επιλέξει τριμελής επιτροπή από το δήμο Ξάνθης, τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου, θα κερδίσει δωρεάν μεταφορά για τη συμμετοχή της στο καρναβάλι της Ξάνθης την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016. Θα δοθούν επίσης βραβεία στη δεύτερη και τρίτη καλύτερη συμμετοχή.

Να σημειωθεί ότι η Καρναβαλική Παρέλαση θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι από την είσοδο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου με τελικό προορισμό το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο, όπου θα στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι.

Αναλυτικά η διαδρομή της Καρναβαλικής Παρέλασης θα είναι η εξής:

Εκκίνηση από την οδό Κομνηνών (στο ύψος του δημαρχείου), στη συνέχεια θα διασχίσει την οδό Κομνηνών έως τη συμβολή της με την οδό Λεωφόρος Δημοκρατίας, θα συνεχίσει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και θα καταλήξει στην οδό Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ