"Βαρύ" το πρόγραμμα Ιωαννίδη το Σαββατοκύριακο - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

“Βαρύ” το πρόγραμμα Ιωαννίδη το Σαββατοκύριακο

Συνάντηση με τον Στράτο Σιμόπουλο θα έχει αύριο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, που διοργανώνεται από τον Συνδυασμό του, με την ευκαιρία της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, θα μιλήσει αύριο ο Γιάννης Ιωαννίδης. Θέμα της «Σύγχρονη γυναίκα και συμμετοχή στα κοινά» και θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace. Ο κ. Ιωαννίδης έχει προσκαλέσει γυναίκες, που διακρίνονται για την κοινωνική δραστηριότητα τους για να συζητήσει μαζί τους τις θέσεις του για τη γυναικεία συμμετοχή, αλλά κυρίως να τις ακούσει.

Πρόκειται για γυναίκες που εκπροσωπούν Επιστημονικά Σωματεία (Δικηγορικός και Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης), Επιμελητήρια (Εμποροβιομηχανικό, Επαγγελματικό, Τεχνικό και Βιοτεχνικό), παραγωγικούς φορείς (Ενώσεις Βιομηχανιών και Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας), το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αλλά και εθελοντικές, πολυτεκνικές, συνεταιριστικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Νωρίτερα ο κ. Ιωαννίδης θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτο Σιμόπουλο, προκειμένου να συζητήσει μαζί του την εξέλιξη των δημοσίων έργων στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού, που βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας (Ίωνος Δραγούμη 3) στις 11.30 το πρωί.

Το απόγευμα ο κ. Ιωαννίδης θα περιοδεύσει στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης το απόγευμα θα χαιρετίσει τους Μαθητικούς Αγώνες Πάλης, που φιλοξενούνται στο Γυμναστήριο Ευρωπού και στη συνέχεια θα μεταβεί σε Γουμένισσα, Πολύκαστρο και Κιλκίς, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ