Βγαίνει από την εντατική η Νανά Καραγιάννη! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Βγαίνει από την εντατική η Νανά Καραγιάννη!

Τι λέει ο γιατρός της για την κατάσταση της υγείας της

Νανά Καραγιάννη διακοπές στον Ωρωπό

Ύστερα από οκτώ αγωνιώδεις μέρες νοσηλείας της στη ΜΕΘ του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, η Νανά Καραγιάννη βγαίνει από την Εντατική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και της Δήμητρας Δάρδα, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του θεραπευτηρίου που ανέλαβε τη γνωστή παρουσιάστρια, ύστερα από τιτάνιο αγώνα, κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας της. Από χθες τα πρώτα χαμόγελα φωτίζουν τα πρόσωπα των δικών της ανθρώπων, αλλά κι εκείνα των θεραπόντων ιατρών της αφού έγινε η αποσωλήνωσή της και ήδη η γνωστή παρουσιάστρια αναπνέει μόνη της.

«Προχωρήσαμε στην αφαίρεση όχι μόνο της τραχειοστομίας, αλλά και κάθε μηχανικής υποστήριξης του οργανισμού της και πλέον της παρέχουν φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε πριν νοσηλευτεί» ανέφερε στην εφημερίδα ο διοικητής του νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, ο Μιχάλης Κούτρας.

Και συνεχίζει: «Την “ξυπνήσαμε” και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελπιστούμε μετά το Σαββατοκύριακο να βγει από την Εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο “Γιώργος Γεννηματάς”, από όπου και μεταφέρθηκε σε εμάς».

Πηγή: tlife.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ