"Βόμβα" Πανούση για... τζιχαντιστές στην Ελλάδα! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

“Βόμβα” Πανούση για… τζιχαντιστές στην Ελλάδα!

Κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑιους ότι ήθελαν να τον «φάνε»!

giannis-panousis-660x495

Για τζιχαντιστές στην Ελλάδα μίλησε ο πρώην υπ.Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, σύμφωνα με τον οποίο, είχαν εντοπιστεί επί των ημερών του από την ΕΥΠ!

_ _

Τζιχαντιστές στην Ελλάδα εντόπισε η ΕΥΠ, σύμφωνα με τον τέως υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση. «Ουδέποτε η ΕΥΠ μου μίλησε για θύλακες τζιχαντιστών στη χώρα μας. Η ΕΥΠ επί των ημερών μου εντόπισε στην Ελλάδα τζιχαντιστές, οι οποίοι ήταν ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπήκαν μαζί με τους μετανάστες. Μπήκαν κανονικότατα με τα διαβατήριά τους ως ευρωπαίοι πολίτες και με το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επρόκειτο για Γάλλους υπηκόους και τα λοιπά. Από τις ελληνικές Αρχές κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να βγάλουμε τα άτομα αυτά από τη χώρα. Μέσα στα κύματα προσφύγων μπορεί να υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά σήμερα η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει θέμα οργανωμένων θυλάκων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που μπορεί να μας απειλούν», ανέφερε μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.

Αναφορικά με τις έρευνες στα κελιά των φυλακών σημείωσε: «Το να σε απειλούν να σε σκοτώσουνε όταν είσαι υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι μέσα στο παιχνίδι. Απειλήθηκα για τη ζωή μου. Αλλά το σημαντικό είναι άλλο. Λίγο πριν παραιτηθεί η κυβέρνηση εμφανίστηκε από τον ιστότοπο ιντιμίντια ότι έχω στείλει αστυνομικούς να ελέγξουν κελιά κατηγορουμένων για τρομοκρατία. Μίλησα με τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο και τον ρώτησα γιατί δεν διαψεύδει την είδηση αφού και ο ίδιος μου παραδέχθηκε στη συζήτησή μας ότι η είδηση είναι παντελώς αναληθής. Οι φυλακές είναι χώρος του υπουργείου Δικαιοσύνης”.

Επίσης συνέχισε λέγοντας: “Το υπουργείο φυλάχτηκε και δεν είπε ότι είναι ψέματα και δεν έχει σχέση ο Πανούσης. Το πρώτο ερώτημα είναι γιατί; Δεύτερον, ρωτώντας για το ποιος διαδίδει αυτά τα πράγματα δυστυχώς έμαθα ότι προέρχονται από δικαιωματίες του ΣΥΡΙΖΑ που πηγαίνουν και παραπληροφορούν κρατουμένους για τρομοκρατία λέγοντάς τους ότι με παρέμβαση Πανούση γίνονται όλα τα στραβά σε βάρος τους. Εκτός από τους Πυρήνες της Φωτιάς με απειλούν και ποινικοί. Η θεωρία των δικαιωματιών του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εκείνοι και το υπουργείο Δικαιοσύνης υπερασπίζονται τους κρατουμένους ενώ εγώ τους στοχοποιώ. Στην ουσία στοχοποιούν εμένα για κάτι που δεν έκανα. Ελεύθερα με απειλούσαν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους. «Θα φάμε τον Πανούση», λέγανε κάποιοι. Για όλη αυτή την κατάσταση, πάντως, δεν θεωρώ ότι φέρει ευθύνη ο κ. Παρασκευόπουλος με τον οποίο είμαστε φίλοι».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ