Βρέθηκε ζωντανό κοριτσάκι δίπλα στον νεκρό πατέρα του - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Βρέθηκε ζωντανό κοριτσάκι δίπλα στον νεκρό πατέρα του

Στον Έβρο

evros

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι βρέθηκε ζωντανό δίπλα στον νεκρό πατέρα του στην περιοχή Θούριου στον Έβρο. Το παιδί παρέμεινε επί ώρες, προσπαθώντας να προφυλαχθεί από την παγωνιά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το παιδί και το άψυχο σώμα του άντρα, βρήκε αγρότης μέσα σε οικίσκο γεώτρησης άντλησης υδάτων που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από το ποτάμι και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως διαπίστωσαν οι αρχές από τα έγγραφα, που έφερε πάνω του ο άντρας, πρόκειται για έναν 32χρονο, υπήκοο Συρίας. H σορός του άτυχου πατέρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ ο θάνατός του, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το κοριτσάκι, η μικρή Τάλα, η οποία εκτιμάται ότι παρέμεινε δίπλα στον νεκρό πατέρα του για περισσότερες από 10 ώρες, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το « Χαμόγελο του Παιδιού» για να του παράσχει στέγη.

Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ τόσο το «χαμόγελο του παιδιού» όσο και οι τοπικές αρχές καταβάλουν προσπάθειες να βρεθούν οι συγγενείς του παιδιού πίσω στη Συρία, εφόσον βέβαια υπάρχουν…

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ