Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ! - Karfitsa.gr
Uncategorized

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ!

Tαλαιπωρία ΟΑΣΘγια το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης. Το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς  του νομού ο ΟΑΣΘ τραβά χειρόφρενο. Περίπου 600 εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί στο αμαξοστάσιο της Στραυρούπολης.

 «Ζητήσαμε δέκα εκατομμύρια ευρώ ως ελάχιστο όριο για να λειτουργήσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης

 Άκαρπες απέβησαν οι συνεννοήσεις της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) με το υπουργείο Οικονομικών για την εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων, ώστε να μην προχωρήσουν σήμερα, σε επίσχεση εργασίας.

 «Ζητούμε ταπεινά συγνώμη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.Δεν είμαστε επαίτες ζητάμε τα δεδουλευμένα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των εργαζομένων  Δημήτρης Τσερμενίδης.

 «Διεκδικούμε 10 εκατ. ευρώ, έξι για δεδουλευμένα 1,5 μήνα, μέχρι σήμερα, τρία εκατομμύρια για καύσιμα και ένα εκατομμύριο για τρέχουσες υποχρεώσεις και έξοδα, ως ελάχιστο όριο για να ανταποκριθούμε στις άμεσες ανάγκες και να λειτουργήσουμε, αλλά δεν έχουμε πάρει απάντηση» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης.

 Τέλος οι εργαζόμενοι σκοπεύουννα βγάλουν τα λεωφορεία  ξανά στους δρόμους  εάν υπάρξει λύση κατά την διάρκεια της ημέρας.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ