«Χωρίς κατεύθυνση η νέα κυβέρνηση» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

«Χωρίς κατεύθυνση η νέα κυβέρνηση»

Ανησυχία του εκπροσώπου της ΝΔ

kostas-karagkounisΤην αντίθεση της Ν.Δ. στην κατάργηση των υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού εκφράζει ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, δηλώνει ανήσυχος για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση προσώπων που έχουν εκφράσει επικίνδυνες θέσεις, ενώ διαφωνεί και με την επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη θέση της προέδρου της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραγκούνης εκφράζει βαθιά ανησυχία για τη συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα «προσώπων σε τομείς ευθύνης τα οποία έχουν εκφράσει επικίνδυνες θέσεις, όπως π.χ. για την ανάπτυξη, για τις αποκρατικοποιήσεις, για την ακύρωση επενδύσεων, για την επαναφορά του ασύλου παρανομίας στα πανεπιστήμια ακόμα και για τα ανοιχτά σύνορα για κάθε παράνομο μετανάστη».

Σε σχετική του δήλωση τονίζει πως «η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως αντίθετη με την κατάργηση των δύο πιο σημαντικών για την ανάπτυξη υπουργείων, των υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού, που προσέφεραν τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας κατά τα τελευταία δυόμισι χρόνια».

Επίσης, σημειώνει πως το κόμμα του θεωρεί αδιανόητη την υποβάθμιση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναφορικά με την επιλογή της κ. Κωνσταντοπούλου για την θέση της Προέδρου της Βουλής, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. σχολιάζει ότι η σχετική πρόταση «ενώ θα έπρεπε να σηματοδοτεί συναινέσεις και συνθέσεις ανάμεσα σε όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, προφανώς δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά αυτά».

Συνολικά για την κυβέρνηση, ο κ. Καραγκούνης υποστηρίζει ότι είναι «χωρίς κατεύθυνση και με ισορροπίες εύθραυστες, ανάμεσα σε διαφορετικές συνιστώσες, εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ