«Χωρίς σχέδιο για τη διαχείριση του προσφυγικού η κυβέρνηση» - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Χωρίς σχέδιο για τη διαχείριση του προσφυγικού η κυβέρνηση»

"Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του οφείλουν πλέον να..."

kikilias

Κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται το προσφυγικό άσκησε ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει να διαχειρίζεται το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, δημιουργώντας ολοένα και περισσότερα προβλήματα. Η εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, χωρίς καμία πρότερη συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της ανικανότητάς τους», σχολίασε ο κ. Κικίλιας.

Όπως επισήμανε ο βουλευτής, «η ΒΙΠΕ Τρίπολης δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και τα ‘’σπασμένα’’ θα κληθεί να πληρώσει για ακόμη μια φορά η τοπική κοινωνία».

«Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του οφείλουν πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να ζημιώνουν τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες με τις καταστροφικές επιλογές τους», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ