«Χρειάζεται αναθεώρηση της σύμβασης πώλησης του ΟΛΠ» - Karfitsa.gr
Οικονομία

«Χρειάζεται αναθεώρηση της σύμβασης πώλησης του ΟΛΠ»

"Οι ψηφοφόροι καλούνται να διαλέξουν ποιος θα κυβερνήσει"

olp

Αντίθετος στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ωστόσο, «είμαι αναγκασμένος να λάβω υπ’ όψιν μου τα νέα δεδομένα, χρειάζεται μια αναθεώρηση της σύμβασης για να μην πουλήσουμε αρχαιολογικούς χώρους και δρόμους».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989 ο κ. Δρίτσας υπογράμμισε ότι «για να γίνει αυτή η διαδικασία, που εξαναγκαστικά περιέχεται στη συμφωνία απαιτούνται κανόνες , αν δεν υπάρξει  σοβαρή διαδικασία νέας σύμβασης , κινδυνεύουμε πουλώντας τις μετοχές να πουλήσουμε αρχαιολογικούς χώρους, δρόμους ,  την ακτή Θεμιστοκλέους , που είναι υπό τη δικαιοδοσία του ΟΛΠ».

Ο κ. Δρίτσας αναφερόμενος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου εκτίμησε  ότι «τα δεδομένα συγκλίνουν  στο ότι  διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα μια πορεία των πραγμάτων που θα οδηγήσει σε κάθε πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ. Διαμορφώνεται μια πορεία που θα οδηγήσει σε μια πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και είναι διεκδικούμενη η αυτοδυναμία. Οι ψηφοφόροι καλούνται να διαλέξουν ποιος θα κυβερνήσει».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ