Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων...

xristoygenniatiki agora

Άρωμα Χριστουγέννων θα μυρίσει στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης καθώς σήμερα, Σάββατο αλλά και αύριο, Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει χριστουγεννιάτικη αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, η αγορά θα λειτουργήσει στο φουαγιέ του Δημαρχείου, κατά τις ώρες 11.00 έως 17.00, στο πλαίσιο του 5ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Το διήμερο υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου (ΣΕΠΙΚ) και με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, συνεταιρισμών και παραγωγών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους επισκέπτες για γευστικές δοκιμές.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, οι food bloggers, Αντζελίνα Καλογεροπούλου και Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, θα παρουσιάσουν στο κοινό την προετοιμασία του ελληνικού χριστουγεννιάτικου δείπνου.
Τα παιδιά που θα επισκεφτούν τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά συνοδευόμενα από τους γονείς τους, θα κερδίσουν δώρα, προσφορά των βιβλιοπωλείων «Μαλλιάρης Παιδεία».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ