Υποδοχή στον... πρωθυπουργό ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Υποδοχή στον… πρωθυπουργό ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι

Ενόψει εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ

gsee-thumb-large1

Αγωνιστικές δράσεις, με κορύφωση το πανεργατικό συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου, στο άγαλμα του Βενιζέλου, την ημέρα των εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθούν από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οργανώνουν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ.

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα των δράσεων:

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα γίνει σύσκεψη-συνέντευξη Τύπου των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας στο κτίριο του ΕΚΘ, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ.

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Imperial θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα της ετήσιας έκθεσης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ σε σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών-συνέντευξη Τύπου.

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, το προεδρείο της ΓΣΕΕ θα κάνει περιοδείες σε χώρους εργασίας, σε συνεργασία με το ΕΚΘ.

«Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους και προετοιμάζουν τις αγωνιστικές τους δράσεις προκειμένου να ανατρέψουν πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση, την ανεργία, τη λιτότητα, τον εκφοβισμό, τις απολύσεις, τις φοροεπιδρομές και να απαιτήσουμε να μπει ένα οριστικό τέλος στον αυταρχισμό και στη φτωχοποίηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΚΘ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ