Υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα ο Μίμης Φωτόπουλος - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα ο Μίμης Φωτόπουλος

Τι αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

FOTOPOULOS

Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου στο δήμο Δέλτα ανακοίνωσε σήμερα ο μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μίμης Φωτόπουλος επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του karfitsa.gr  στις 7 Μαρτίου όπου έκανε λόγο για πρόθεση του κ. Φωτόπουλου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

«Απέχουμε μόλις δύο μήνες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση, γιατί θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των τοπικών κοινωνιών. Η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει η χώρα μας, ιδίως στον οικονομικό τομέα, απαιτεί προσπάθεια με γνώση και εμπειρία. Η προσωπική μακρά και καθαρή πορεία μου στην αυτοδιοίκηση καθώς και η αποφασιστικότητα των ανθρώπων που ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην κοινή αυτή προσπάθεια, δίνουν αισιοδοξία ότι μπορούμε να προσφέρουμε φρεσκάδα στο δήμο μας. Και σιγουριά ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Αποφάσισα να μην συνεχίσω στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση αλλά να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του τόπου μας, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι οι μεγάλες μάχες τώρα αρχίζουν. Και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και ξέρουμε να δίνουμε και να κερδίζουμε τέτοιες μάχες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας».  

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ