, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Αυτό είναι το πιο δύσκολο ζώδιο για να βγείτε ραντεβού ή να έχετε σχέση

Το να βγαίνεις και να είσαι πρόθυμη να γνωρίσεις κόσμο και να ζήσεις την εμπειρία των ραντεβού είναι από μόνο του αρκετά περίπλοκη διαδικασία.

Το να προσθέσεις σε αυτή και δύσκολους ανθρώπους την κάνει σχεδόν ακατόρθωτη. Σίγουρα έχετε γνωρίσει έναν «δύσκολο» άνθρωπο: μιλά συνέχεια για τον εαυτό του, δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος ή βρίσκεστε έξω από τις προτεραιότητές τους. Αν αντιλαμβάνεστε κάποια από τις παραπάνω κόκκινες σημαίες στα ραντεβού σας, ίσως μια ματιά στο ωροσκόπιο του άλλου ανθρώπου να σας βοηθούσε. Συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε ποια ζώδια είναι τα πιο δύσκολα στα ραντεβού και τις σχέσεις. Αυτό που βρίσκεται στην κορυφή, σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι απλώς δεν έχουν χρόνο για ραντεβού. Εστιάζουν στην καριέρα τους και δεν αρέσκονται στην κουβεντούλα – όταν, μάλιστα, ο χρόνος αυτός θα μπορούσε να εξαντλείται δουλεύοντας. Συχνά, κάνουν το ραντεβού να φαίνεται επαγγελματική συνεύρεση και αυτό επειδή δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Δεν θέλουν να δείχνουν ευάλωτοι και τους είναι δύσκολο να βγαίνουν συχνά ραντεβού ή να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις.

Παρθένος

Ως οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου, οι Παρθένοι θέτουν εξαιρετικά υψηλά πρότυπα όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για τους ανθρώπους γύρω τους. Τους αρέσει τα πράγματα να γίνονται ακριβώς όπως τα θέλουν εκείνοι και δεν θα ζητήσουν ποτέ από κανέναν βοήθεια, πράγμα που δεν τους κάνει ακριβώς εύκολους στο να βγουν ραντεβού. Τα ραντεβού μαζί τους μπορεί να είναι γεμάτα άγχος, όπως ακριβώς και η σχέσεις. Έχετε την αμέριστη προσοχή τους, αλλά αυτή έρχεται μαζί με τον επικριτικό τους χαρακτήρα, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Μια λανθασμένη κίνηση και η κριτική τους θα είναι αμείλικτη. Τόσο που θα σας πληγώσει βαθιά.

Καρκίνος

Ενώ οι Καρκίνοι είναι απίστευτα αφοσιωμένοι και εξαντλητικοί, οι εναλλαγές της διάθεσής τους και τα έντονα συναισθήματά τους μπορεί να προκαλέσουν μεγάλα εμπόδια στον δρόμο για τις σχέσεις. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και χρειάζονται πολλές διαβεβαιώσεις, ειδικά στα πρώτα στάδια των ραντεβού και της σχέσεις, πράγμα που μπορεί να γίνει εξαντλητικό. Για να δημιουργήσουν μια σχέση χρειάζονται πολλή προσοχή και ενθάρρυνση, ειδικά στις αρχές της.

Τοξότης

Το πιο φοβικό ζώδιο απέναντι στη δέσμευση. Οι Τοξότες τείνουν να αποφεύγουν τις δεσμεύσεις και τις μακροχρόνιες σχέσεις, για να έχουν την ελευθερία να φύγουν όποτε θελήσουν. Το κυνήγι, η περιπέτεια και η αυξημένη αδρεναλίνη είναι το παν γι’ αυτούς και το να βρουν το χρόνο ή την υπομονή να καθίσουν με κάποιον σε ένα ραντεβού, να συζητήσουν για ώρες ή να κάνουν μια σχέση δεν είναι το στυλ τους. Μην εκπλαγείτε, μάλιστα, αν ένας Τοξότης δεν εμφανιστεί στο ραντεβού σας, επειδή «ξέχασε» ότι είχε σχέδια.

Σκορπιός

Λίγο πριν από την κορυφή συναντάμε τον Σκορπιό, ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Οι Σκορπιοί γίνονται πολύ καλοί σύντροφοι, αλλά μπορεί να είναι και απίστευτα μυστικοπαθείς. Δεν ανοίγονται εύκολα στους άλλους και αυτό μπορεί να είναι αρνητικό για τη σχέση τους. Έχουν ένταση και πάθος που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν, έτσι όταν εκφράσουν τα όσα νιώθουν γίνονται χείμαρροι που παρασύρουν στο διάβα τους τα πάντα. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να διαχειριστή τόση συναισθηματική και παθιασμένη ενέργεια, σωστά;

Υδροχόος

Ναι, στην κορυφή το πιο ανοιχτόμυαλο και ρηξικέλευθο ζώδιο. Οι ανεξάρτητοι Υδροχόοι συχνά προτιμούν να είναι μόνοι τους και εκτιμούν την ιδιωτική τους ζωή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να καταφέρουν να μειώσουν την απόσταση που βάζουν ανάμεσα στον εαυτό τους και τους άλλους. Είναι αυτάρκεις σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να μοιάζουν απόμακροι. Ως ένα από τα πιο διανοητικά ζώδια, έχουν επίσης την τάση να «κολλάνε» στο μυαλό τους. Έτσι, αν βγείτε για φαγητό και εκείνοι είναι βαθιά απορροφημένοι σε σκέψεις για κάτι, μπορείτε να περιμένετε να απολαύσετε το γεύμα σας σιωπηλά.

marieclaire.gr

#Tags: Ζώδια