, Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Πώς επιλέγει μια γυναίκα σύντροφο με βάση το ζώδιό της;

Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας, πάντα βέβαια σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία του αστρολογικού μας χάρτη, παίζουν πολύ μεγάλη σημασία στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε κάθε είδους επιλογή στη ζωή μας. Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται, βέβαια, και η επιλογή συντρόφου.

Πώς επιλέγει λοιπόν μια γυναίκα το άλλο της μισό με βάση το ζώδιό της;

Κριός 

Ο ηγετικός χαρακτήρας του Κριού δεν μπορεί να υποταχθεί εύκολα – ως και καθόλου – κι έτσι μια γυναίκα Κριός επιλέγει υποσυνείδητα έναν σύντροφο που έχει μεν στιβαρές απόψεις, αλλά δεν προσπαθεί να της επιβληθεί, κυρίως επειδή γνωρίζει εξαρχής ότι θα χάσει.

Ταύρος

Εδώ οι βασικές απαιτήσεις σχετίζονται με τις απολαύσεις της σάρκας, όπως το φαγητό, τα πολυτελή αντικείμενα και το σεξ. Η γυναίκα Ταύρος αναζητά – και συνήθως βρίσκει – έναν σύντροφο που την ελκύει ερωτικά και μοιράζεται μαζί της όλες αυτές τις υλικές ανησυχίες.

Δίδυμος

Αν στερήσεις την επικοινωνία από έναν Δίδυμο, τότε έχεις μπροστά σου έναν δυστυχισμένο άνθρωπο. Η γυναίκα Δίδυμος ψάχνει πάντα έναν καλό συνομιλητή και συνοδοιπόρο στα πνευματικά της ταξίδια, που δεν θα την περιορίζει, αλλά αντίθετα θα την αφήνει ελεύθερη πνευματικά, να πετάξει εκεί όπου θέλει.

Καρκίνος

Το συναίσθημα και η αξία που δίνει σε αυτό ένας σύντροφος αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής του για μια γυναίκα Καρκίνο. Δεν την ενδιαφέρει απαραίτητα η μακροχρόνια δέσμευση, αλλά η ουσιαστική, βαθιά σχέση που θα αναπτύξει μαζί του.

Λέων

Ο ισχυρός χαρακτήρας σε έναν σύντροφο είναι αυτό που αναζητάει μία γυναίκα Λέων, κι ας έχει κι αυτή ισχυρή προσωπικότητα. Χωρίς μια τέτοια πρόκληση απέναντί της, θα βαρεθεί γρήγορα και δεν θα καταφέρει να επιδιώξει την προσωπική της ανάπτυξη μέσα από τη σχέση της.

Παρθένος

Κάποιος να με προσέχει: Η γυναίκα Παρθένος χρειάζεται και ψάχνει έναν σύντροφο που αγαπάει τη σταθερότητα στη ζωή του, δεν βαριέται εύκολα και είναι στοργικός απέναντί της. Μόνο ένας τέτοιος σύντροφος μπορεί να ξεκλειδώσει την Παρθένο που πολλές φορές καταπιέζεται από μόνη της και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός ψάχνει τη χαρά στο σύντροφό της. Δεν μπορεί να είναι με έναν άνθρωπο φύσει απαισιόδοξο και, αν το τολμήσει, αυτό σίγουρα δεν θα πάει καλά. Το έτερον ήμισυ ενός Ζυγού πρέπει να είναι σε θέση να την ακολουθεί στις κοινωνικές εκδηλώσεις που δεν θέλει να χάνει και να μη διαμαρτύρεται ποτέ για τη συχνότητα ή τη διάρκειά τους.

Σκορπιός

Το καλό σεξ είναι πάντα ένα από τα ζητούμενα στην περίπτωση του Σκορπιού, ανεξάρτητα από το φύλο. Για τη γυναίκα Σκορπιό, το άλλο της μισό πρέπει οπωσδήποτε να έχει ειλικρίνεια, ώστε να μπορεί να βασιστεί επάνω του για να διαχειρίζεται με επιτυχία κάθε πρόβλημα που προκύπτει στην καθημερινότητα.

Τοξότης

Η ελευθερία είναι η ύψιστη αρετή για μια γυναίκα Τοξότη. Δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν σηκώνει περιορισμούς στις σκέψεις της. Ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που θα της κρατήσει το χέρι για να βαδίσουν μαζί σε αυτό το δρόμο προς την ελευθερία, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην αυτοέκφραση.

Αιγόκερως

Η φιλοδοξία είναι το βασικό κριτήριο με το οποίο θα επιλέξει σύντροφο μια γυναίκα Αιγόκερως. Δεν της αρκεί που η ίδια είναι φιλόδοξη, θέλει να συμπορεύεται με τον άλλο, να αλληλοϋποστηρίζονται και να αλληλοθαυμάζονται, τόσο για τους στόχους που επιτυγχάνουν στη δουλειά, όσο και για το κοινωνικό τους status.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο πιστεύει απόλυτα στη φράση ότι «τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά». Ο πρωτοπόρος του ζωδιακού δεν θα μπορούσε να είναι σε μία σχέση με κάποιον που έχει απαρχαιωμένες απόψεις και δεν επιθυμεί να προκαλέσει το πνεύμα του σε νέες περιπέτειες.

Ιχθύες

Η γυναίκα Ιχθύς έχει ανάγκη από έναν σύντροφο που βλέπει τα πράγματα με ρεαλισμό. Η εξιδανίκευση πολλών καταστάσεων μπορεί να βλάψει την καθημερινότητα κι έτσι η γυναίκα Ιχθύς χρειάζεται ένα αντίβαρο στον δικό της συναισθηματισμό, το οποίο μπορεί να παρέχει ένας σύντροφος που ξέρει να εκτιμάει σωστά τις καταστάσεις.

Πηγή: marieclaire.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.