, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, καλές και δύσκολες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα, δείχνει μία χρονική στιγμή που πάλλεται να αφήσει το παλιό και να προχωρήσει σε νέες καταστάσεις.

Αυτή την περίοδο φροντίζουμε για να έχουμε, κυρίως την σταθερότητα στις σχέσεις μας και τα χρήματα που διαχειριζόμαστε, γιατί αν δεν είμαστε συνετοί, θα προκύψουν απώλειες και δυσκολίες.  

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε μία νευρικότητα αυτή την εβδομάδα και ο λόγος είναι ότι τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σας θα περάσουν μία δύσκολη καμπή, ένα κουραστικό αλισβερίσι με τους άλλους. Είναι επίσης καιρός να θέσετε τις προτεραιότητες σας και να τις ακολουθήσετε, για να προχωρήσετε με καλές προοπτικές στο 2024. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να εντοπίσετε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας, ενώ μέσα από τα πολλά θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα είναι και εκείνα που αφορούν τα οικονομικά σας. Ίσως να υπάρξει μία ένταση για οικονομικούς λόγους με αγαπημένο σας πρόσωπο.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής, έχει αρχίσει και επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σας και βγάζετε προς τους άλλους παράπονα και στενάχωρες καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν. Καλό είναι να δείτε τα πράγματα μέσα από μία συναισθηματική κάθαρση και μην παραμένετε στα παλιά και εκείνα που σας έχουν αφήσει πληγές, η ζωή σας περιμένει γερούς και αισιόδοξους.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η εβδομάδα αυτή έχει μία συναισθηματική υπερχείλιση και έντονη αναφορά σε πρόσωπο από τα παλιά. Αρκετές συζητήσεις θα γίνουν με το ταίρι σας, κυρίως για ότι αφορά την μεταξύ σας σχέση, ενώ θα συμβεί κάτι αναπάντεχο και έξω από το πρόγραμμα σας, όπου αφορά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.   

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία επαναστατική διάθεση και αυτό γιατί θέλετε να τινάξετε από πάνω σας τις παλιές ιδέες, τα ξεφτισμένα από τον χρόνο πρόσωπα, αλλά και τις ίδιες σας τις αντιλήψεις. Αλλάζετε σιγά και σταθερά και αυτή η εβδομάδα λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα βιώσετε αυτή την περίοδο, ενώ πολλά πράγματα θα έχουν την σφραγίδα του άγχους και τι θα είναι εκείνο που θα προλάβετε να κάνετε μέχρι την στιγμή που το 2023 θα ανήκει στην Ιστορία. Είναι επίσης πολύ πιθανό, να λάβετε μηνύματα από πρόσωπα που αφορούν το παρελθόν σας και μάλλον δεν σας είχαν αφήσει την καλύτερη ανάμνηση. 

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία σας αυτή την εβδομάδα δεν είναι στα καλύτερα της και πιθανότατα έχετε να επιλύσετε κάποιες υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και κάποιο ακίνητο. Λόγο της εορταστικής περιόδου, καλό είναι να δείξετε εγκράτεια στα οικονομικά σας, γιατί μάλλον θα αναλωθείτε σε περιττές αγορές.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας δίνει μαγνητισμό και γοητεία. Βέβαια στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει μία συναισθηματική έκρηξη, όπου θα σας δημιουργήσει την ανατροπή σε ότι μέχρι τώρα ήταν προβλεπόμενο για σας. Επανασυνδέσεις προσώπων και παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο φως. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, οι εντάσεις συνεχίζουν να βρίσκονται στην καθημερινότητα σας. Καλό είναι να εκτονώσετε την εσωτερική σας ανησυχία, με άσκηση και ευχάριστους περιπάτους. Είναι καλή περίοδος επίσης για να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν, ενώ μία ερωτική υπόθεση θα έχει αναπάντεχη ανατροπή.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα φέρει το παρελθόν στο τώρα, ιδίως για σας που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Στις 22/12 ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο, σας φέρνει στο προσκήνιο και νιώθετε επίσης αρκετά δυνατοί, με την καλή γωνία Ήλιου – Κρόνου το Σαββατοκύριακο. Εκείνο βέβαια που θα σας προβληματίσει μέσα στην εβδομάδα, είναι η μεγάλη ανατροπή μίας συναισθηματικής σας υπόθεσης.     

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο είστε αρκετά αναστατωμένοι, όπου τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν έντονους κραδασμούς, τόσο στα συναισθήματα σας, αλλά και στα επαγγελματικά. Βέβαια θα υπάρξει μία χρονική παράταση για επαγγελματική σας κίνηση, όπου αυτό θα είναι σωτήριο για το μέλλον των επιδιώξεων σας, λόγο της καθυστέρησης που τελικά θα σας ευνοήσει. 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικότερα είστε σε μία θέση ισορροπίας αυτή την περίοδο, γιατί υπάρχει ισομετρία σε γεγονότα, όπου θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε από καταστάσεις που είναι αρκετά απαιτητικές.   Βέβαια μην ξεχνάτε ότι οι υποχρεώσεις αυξάνονται υπερβολικά μέσα στις γιορτές και αυτό θα ταλαιπωρήσει αρκετά τον οργανισμό σας.      

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.