, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια αυτής της εβδομάδας

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η εβδομάδα αυτή έχει ένα πολύ σημαντικό φαινόμενο, την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, όπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Δεν είναι μια εύκολη Πανσέληνος, καθώς θα υπάρχει η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη και συγχρόνως η κακή γωνία με τον Κρόνο. Τα 4 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο είναι «Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες» του πρώτου δεκαημέρου.  

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα γίνετε πιο νευρικοί και ανυπόμονοι, αλλά για κάποιο λόγο θα καθυστερούν οι επιδιώξεις σας, αντί να ολοκληρώνονται με τον τρόπο που θα επιθυμούσατε. Οι σχέσεις σας θα περάσουν μία δύσκολη καμπή στην αρχή του Δεκέμβρη, αλλά θα ισορροπήσουν οι καταστάσεις όσο πλησιάζουμε στις μέρες των Χριστουγέννων.     

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος σας δημιουργεί ανασφάλεια, όπου θα νιώθετε μια αδυναμία να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Γενικότερα δεν μπορείτε να δείτε με θετικό τρόπο τις σχέσεις σας, γιατί μέσα σε αυτές εντοπίζετε τον κίνδυνο και την παγερή απόσταση, στις μεταξύ σας απόψεις για βασικά θέματα.    

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθηματική αναστάτωση θα νιώσετε αυτή την εβδομάδα.  Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο και ιδίως σε όσους έχουν γεννηθεί 24, 25 και 26 Μαΐου, σας προκαλεί ευαισθησίες και κυκλοθυμία. Οι άλλοι δεν θα είναι συγκαταβατικοί με τις επιλογές σας και θα δημιουργούν αντιπαλότητα και πολλές φορές θα σας φτάνουν στα όρια σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 27 Νοεμβρίου αφορά τα πιο κρυφά σας σχέδια, το υποσυνείδητο, τα παράπονα που μπορεί να έχετε για κάποια πρόσωπα και γενικότερα θα εντοπίσετε, το ψυχικό βάρος που μπορεί να έχετε. Τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου να περιμένετε εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα μπορέσετε να μιλήσετε για πράγματα που σας έχουν προβληματίσει, βρίσκοντας μάλιστα λύσεις από έναν επαγγελματία.  

 ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο, κάτι που έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε και το κάνετε πλέον, με μεγαλύτερη ευκολία. Μέσα στην επιρροή της Πανσελήνου, θα έχετε κάποιες οικονομικές αναστατώσεις, ενώ πολύ πιθανόν τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα πρόσωπο, θα περάσουν έντονη κρίση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά κουραστική για σας, θα έχετε μία έντονα ανταγωνιστική επαγγελματική και οικογενειακή περίοδο, όπου όλα θα σας πιέζουν και θα ζητούν από σας να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα δεδομένα. Στην αρχή του Δεκέμβρη, θα έχετε μία καλή είδηση από αγαπημένο σας πρόσωπο. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν οι επιθυμίες σας αυτό το διάστημα να βρουν αρκετά εμπόδια, κάτι που θα σας στεναχωρήσει και πολύ πιθανόν να θυμώσετε με πρόσωπα που έχετε εμπιστευτεί κατά το παρελθόν. Μην αφήσετε τα λόγια σας να γίνουν εχθρικά προς τους άλλους, γιατί όλη αυτή η κακή επικοινωνία, θα μειώσει την κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καιρός να εντοπίσετε περισσότερο τις ανάγκες σας και να βρείτε μία θετική φόρμουλα ώστε να αλιεύσετε τα θετικά μιας κατάστασης, ή μίας σχέσης. Αν πρέπει να κάνετε μία επένδυση ή μία σημαντική αγορά, ή να ασχοληθείτε με κάποια κληρονομιά, καλό είναι να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος γίνεται στον δικό σας άξονα, ένα φεγγάρι αρκετά πληγωμένο από αντιπαλότητες, αδικίες, κακές σχέσεις με τους άλλους και εμπόδια που αφορούν το παρελθόν. Ο Άρης συμμετέχοντας σε όλη αυτή την ενέργεια, σας κάνει εγωκεντρικούς και αρκετά άκαμπτους, στις ιδέες και τις πράξεις που αφορούν τα κοντινά σας πρόσωπα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον αρκετά ανταγωνιστικό, τόσο στην εργασία σας, όσο και στην κοινωνική σας εικόνα. Το παρασκήνιο δεν είναι ήρεμο και συνεργάσιμο, ενώ οι αποκαλύψεις θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, κάτι που θα σας σοκάρει αρχικά, αλλά μετά θα νιώσετε δικαιωμένοι με τις υποψίες που είχατε το τελευταίο διάστημα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή γίνεται έντονη και αποκαλυπτική. Ίσως να υπάρξουν μεγάλες αναστατώσεις στα συναισθήματα σας και όλο αυτό θα σας κάνει ανασφαλείς και έντονα νευρικούς. Από την άλλη κάποια εξτρά έξοδα, θα σας δημιουργήσουν άγχος και η μεγάλη σας επιθυμία θα είναι να τακτοποιήσετε παλιές οικονομικές σας εκκρεμότητες. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η έντονη αυτή Πανσέληνος σε σύγκρουση με τον Κρόνο που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σας προσγειώνει στην πραγματικότητα με τα δύσκολα και τα απαιτητικά που υπάρχουν και οφείλετε να αντιμετωπίσετε. Αυτές τις μέρες η οικογένεια δεν σας στηρίζει όσο θα επιθυμούσατε και προσπαθείτε να δώσετε λύσεις, με μοναδικό σύμμαχό σας την εσωτερική σας δύναμη.   

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ KARFITSA

#Tags: Ζώδια