, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα (22 – 28 Μαΐου)

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 22 – 28 Μαΐου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Μία σημαντική εβδομάδα ανοίγει μπροστά μας, όπου πολλά θέματα θα έχουν δυσκολίες λόγο των πλανητικών θέσεων. Είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε υπερβολές και καλό είναι να μην κάνουμε λάθη στην διαχείριση των οικονομικών μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο του Ήλιου με Κρόνο, όπου μας βάζει στην διαδικασία να προσηλωθούμε στους στόχους μας και να μην παρεκκλίνουμε από αυτούς. Γενικότερα πρόσωπα κύρους, βρίσκονται σε κρίση και ανατροπές.  

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε μία αρκετά αναστατωμένη περίοδο, κυρίως με την προσωπική σας ζωή, όπου κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει, με πολύ ένταση. Επίσης οι συμπεριφορές κάποιων δικών σας προσώπων θα σας ανησυχήσουν, γιατί θα ανακαλύψετε μία τελείως διαφορετική πλευρά τους, από εκείνη που γνωρίζατε έως τώρα.   

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετή ένταση θα έχετε αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα σας δημιουργήσει υπερβολή, για πράγματα που αφορούν την  οικογένεια σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μεγάλες ανατροπές στα οικονομικά σας, οπότε μην ρισκάρετε τις μέρες αυτές.   

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος σας πιέζει αρκετά και σίγουρα σας διδάσκει να αφήσετε πίσω τον έφηβο εαυτό σας, καταγράφοντας θέματα που σας αφορούν. Καλό είναι αυτή την εβδομάδα να μην κάνετε καμία οικονομική κίνηση, αλλά να φροντίσετε τα κεκτημένα σας και να περιμένετε το επόμενο διάστημα για οικονομικές δοσοληψίες.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά σας, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα είναι αρκετά έντονα, όπως έντονα θα είναι και τα συναισθήματα σας, με πολλές ευκαιρίες.   

ΛΕΩΝ

Δύσκολη εποχή για πρίγκιπες, όπου το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσει μία σειρά από καταστάσεις που θα σας εξωθούν σε κακές συμπεριφορές. Οι συνεργάτες και ο σύντροφος θα πυροδοτήσει την καθημερινότητα σας αυτή την περίοδο, με περισσότερη ένταση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά θα κάνετε να φροντίζετε περισσότερο την υγεία σας αυτή την περίοδο, αλλά και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Οι υπερβολές δεν ωφελούν, γι αυτό απομακρυνθείτε από κάθε έντονη δραστηριότητα, ή επιλογή. Προσοχή στα πρόσωπα που μπορεί να σας πολεμήσουν «παρασκηνιακά».  

ΖΥΓΟΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι με τον εργασιακό σας χώρο και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Να γίνετε πιο ευέλικτοι με την προσωπική σας ζωή, ενώ θα ανακαλύψετε μία κατάσταση που αφορά το φιλικό σας περιβάλλον.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε μία εβδομάδα γεμάτη πίεση, όπου οικογένεια και επαγγελματικοί στόχοι βρίσκονται σε έντονη περίοδο. Βέβαια ο Κρόνος από τον τομέα των ερώτων σας, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε τις απρόσεκτες λεκτικές αντιπαραθέσεις, γιατί μπορεί να καταλήξουν σε εκρήξεις θυμού. Επίσης ο Κρόνος από τους Ιχθύες, πιέζει τις προσωπικές σας σχέσεις και πρέπει να αποφύγετε οριστικές αποφάσεις.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν οικονομικές αναστατώσεις, κάτι που θα σας φτάσουν σε ένα αρνητικό σημείο, αλλά η ερχόμενη εβδομάδα είναι για σας αρκετά καλύτερη σε αυτά τα θέματα. Πολύ πιθανόν να νιώσετε ζήλια με το άλλο σας μισό, ή να έχετε μία έντονη συναισθηματική κρίση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση του ανάδρομου Πλούτωνα, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, είναι μία πολύ εκρηκτική στιγμή για την προσωπική σας ζωή. Θα γίνετε πολύ ανταγωνιστικοί με τους άλλους και όλο αυτό θα σας φέρει έντονα ξεσπάσματα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλές αντιφάσεις, όπου από την μια θα πρέπει να κόψετε κακές συνήθειες και όλο αυτό μπορεί να αφορά τα θέματα υγείας που σας έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα. Στον αισθηματικό τομέα να περιμένετε συγκλονιστικές εξελίξεις, με πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας  απρόσκλητα και θα αφήσουν το στίγμα της ανανέωσης. Το Σαββατοκύριακο θέλει προσοχή, λόγω οικογενειακών προβλημάτων.  

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.