fbpx

, Δευτέρα
15 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Ήρθε η στιγμή να γευτούμε τον Αύγουστο, με τα όμορφα που φέρνει, αλλά και τις απαιτητικές μέρες του, που έρχονται. Η εβδομάδα αυτή έχει ένα σημαντικό γεγονός που είναι η  πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου την 1/8, γιατί θα έχουμε και δεύτερη στις 31/8. Η πρώτη λοιπόν Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Αυγούστου, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, είναι το φεγγάρι της στέρησης από κάποιες καταστάσεις. Η αντίθεση του Ερμή – Κρόνου, είναι μία στιγμή νοητικής και επικοινωνιακής έλλειψης. Βέβαια υπάρχει βοήθεια από το σύμπαν, βάζοντας τα θεμέλια για να κτίσουμε σε μία θετική πλευρά τα όνειρά μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 1/8 θα σας επηρεάσει αρκετά στα συναισθηματικά σας θέματα, με έναν τρόπο που κάποιες φορές θα αποστραγγίζετε τα εσωτερικά σας αποθέματα. Από την άλλη θα μπορέσετε να νιώσετε δυνατοί σε επαγγελματικές προκλήσεις κάτι που δεν θα σας σταματήσει καμία δύναμη, ιδίως αν έχετε γεννηθεί γύρο στις 3 Απριλίου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε κάποιες ανασφάλειες που προέρχονται από το παρελθόν σας, ενώ θα γίνουν έντονες οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Έχετε την τάση αυτή την περίοδο να επαναστατήσετε σε οτιδήποτε σας καταπιέζει, ενώ θα υπάρχει  στήριξη από πρόσωπα που έχουν δύναμη, οικονομική, αλλά και κοινωνική. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινά πολύ απαιτητικός ο μήνας Αύγουστος για σας, οπότε και είναι στραμμένη η προσοχή σας σε καταστάσεις από το παρελθόν, αλλά και σε επαγγελματικούς σας στόχους. Η Πανσέληνος αν και είναι θετικά τοποθετημένη απέναντι σας, υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε επιζήμιες υπερβολές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Υδροχόο, σας δημιουργεί την τάση να ξοδεύεστε υλικά, αλλά και συναισθηματικά. Βέβαια η επικοινωνία και τα μικρά ταξίδια θα σας ευνοήσουν, αν μάλιστα έχετε κατά νου κάθε λεπτομέρεια στην μετακίνηση σας, για την αποφυγή λαθών και ταλαιπωρίας. 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον δικό σας άξονα είναι ένδειξη για την ολοκλήρωσης μιας κατάστασης που έχετε καταπονηθεί ώστε να την φέρετε στο ποθητό αποτέλεσμα. Οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σας, έχουν το στοιχείο της υπερβολής που πρέπει να αποφύγετε. Συμβουλή μου είναι να μην σπαταλάτε απερίσκεπτα την ενέργειά σας, αλλά να στοχεύετε πάντα σε ένα στόχο και όταν τον κατακτήσετε, τότε να προχωρήσετε στον επόμενο.     

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι αλήθεια ότι αυτό το διάστημα είναι πολύ απαιτητικό για σας, γεμάτο υποχρεώσεις, εργασία και νέες προκλήσεις, κάτι που δεν ταιριάζει σε τίποτα με την καλοκαιρινή αυτή περίοδο. Ο Κρόνος θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο ξεκαθάρισμα των σχέσεων σας, αλλά και σε ότι αφορά συνεργασίες και νομικές υποθέσεις.  

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με ένα μεγάλο αριθμό υποχρεώσεων, αλλά μέσα σε όλα αυτά η Πανσέληνος σας δείχνει ένα συναισθηματικό μονοπάτι, όχι το πιο εύκολο, αλλά αυτό που τώρα αναζητούσατε. Βέβαια το παρασκήνιο καλά κρατεί και εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο γίνονται αρκετά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας, ενώ η Πανσέληνος την 1 Αυγούστου είναι μία δοκιμασία για σας, σε καταστάσεις και πρόσωπα. Βέβαια η δικαιοσύνη θα έρθει, αν έχετε πράξει με ηθική απέναντι στους άλλους, ιδίως αν αυτά τα πρόσωπα, ήταν κάποτε συναισθηματικά δεμένοι μαζί σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο, όπου ο Κρόνος σας έχει περιορίσει αρκετά και σας βάζει εμπόδια σε ότι και να κάνετε. Η Πανσέληνος βέβαια την 1 Αυγούστου είναι αρκετά βοηθητική για την ζωή σας, τα ταξίδια και την τάση που έχετε να αλλάξετε δρόμους και διάθεση.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινά με την επιθυμία σας να ενισχύσετε την οικονομική σας κυριαρχία και να βάλετε σειρά στις υποχρεώσεις σας. Ο Κρόνος αν και ανάδρομος, σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο, κάνοντας κάποιες καινούριες σκέψεις, όπου θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, θα σας εξωθήσει σε υπερβολές και οικονομικά ρίσκα, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε γιατί θα μετανιώσετε με την ταχύτητα που πήρατε τις αποφάσεις σας. Τα συναισθήματα σας έντονα αυτή την περίοδο για τα πρόσωπα της οικογένειας σας, που ίσως να περιμένουν από σας, μία κίνηση φροντίδας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος βρίσκεται στο πρώτο σας δεκαήμερο και βάζει φρένο στις επιθυμίες σας, ενώ σε συνδυασμό με τον Ερμή, θέλει να κόψει κάποιες σχέσεις σας, που έχουν διαλυθεί μέσα στον χρόνο. Η Πανσέληνος την 1 Αυγούστου, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε συναισθηματικά, αλλά και δημιουργεί μία περίοδο μικρών ή μεγαλύτερων θεμάτων, που αφορούν την υγεία σας. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.