, Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο 3-4/12 από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Συνεχίζει το κλίμα των ημερών γύρω μας να είναι ταραγμένο, εφόσον αυτό το διήμερο η Αφροδίτη δημιουργεί μία γωνία τετραγώνου με τον Ποσειδώνα.

Γινόμαστε επιρρεπείς σε απογοητεύσεις και διαψεύδονται οι προσδοκίες μας, ενώ οι σχέσεις που ξεκινούν αυτή την χρονική περίοδο, έχουν μια θολή εικόνα, κρύβουν κάτι που δεν φαίνεται εξ αρχής, ή έχουμε την ανάγκη να ζήσουμε ένα …παραμύθι.

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, για άλλη μια φορά βάλλονται, κυρίως όσοι
ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ
Είναι ένα δυσκολονόητο διήμερο, όπου χρειάζεται να απομακρυνθείτε από ότι σας δημιουργεί ανασφάλεια και περίεργα συναισθήματα, που δεν μπορείτε να τα αποκωδικοποιήσετε. Μια σχέση, συναισθηματική, επαγγελματική, ή κοινωνική, έχει κακή επιρροή πάνω σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά σας για ακόμη μία φορά έχουν κάποια θολά σημεία που δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε, ή δεν σας αφήνουν οι άλλοι να τα διαχειριστείτε όπως θα θέλατε. Ίσως μία σχέση αφήνει κάποια κενά, καλλιεργεί την ανασφάλεια σας, ή φροντίζει να σας χειρίζεται
συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι σας, κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, δεν είναι στην κατάλληλη στιγμή σας δώσει το παραπάνω για την προσωπική σας ζωή, αλλά και για τις οικονομικές
σας υποθέσεις. Μην έχετε εμπιστοσύνη σε επαγγελματικές προτάσεις, που είναι πολύ καλές, για να είναι αληθινές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι το καλύτερο Σαββατοκύριακο για να κάνετε αλλαγές, είτε στην εργασία σας, είτε σε καθημερινές σας συνήθειες. Μπορεί να νιώσετε κάποια αδιαθεσία, ή να σας απογοητεύσουν κάποιες επιλογές που έχετε κάνει και αφορούν την υγεία σας.

ΛΕΩΝ
Οι σταθερές αξίες και οι σχέσεις που αντέχουν στα δύσκολα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αυτές τις μέρες. Αν όμως ζείτε μέσα σε ανασφάλειες και οικονομικά αλισβερίσια, όχι και τόσο καθαρά, μία λάθος κίνηση θα είναι ικανή να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οικογένεια, οι σχέσεις σας, ο γάμος σας, βρίσκονται σε μία αρκετά ευαίσθητη στιγμή, ιδίως αν έχετε γεννηθεί, 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Καλό είναι να μην εμπιστεύεστε τους άλλους αυτή την χρονική στιγμή, ιδίως αν είναι πρόσωπα που κατά το παρελθόν σας έχουν πληγώσει.

ΖΥΓΟΣ
Το ψέμα έχει κοντά πόδια και τώρα θα πρέπει να έχετε ειλικρίνεια και να μην αφήσετε τις καταστάσεις να χτιστούν σε σαθρές βάσεις. Ίσως ακούσετε κάτι που δεν έχει ηθική, ή προσπαθήσουν κάποιοι να σας μπλέξουν σε δύσκολα μονοπάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία παύση στις αγοραστικές σας επιθυμίες θα σας κάνει καλό, όπως επίσης μην αφήσετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα. Φροντίστε να αποφύγετε αυτό το διήμερο τους πειρασμούς, που θα σας εκθέσουν και θα σας πληγώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας που έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου, καλό είναι να μην είστε ευκολόπιστοι και απρόσεκτοι το Σαββατοκύριακο, τόσο με την προσωπική σας ζωή, όσο και με άτομα που θέλετε να εξιδανικεύετε χωρίς να το αξίζουν. Ίσως να περάσετε μία δύσκολη κατάσταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διήμερο η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε συναισθηματικές υποθέσεις. Βέβαια μην περιμένετε τώρα να λυθούν οι καταστάσεις που σας έχουν αναστατώσει, όπου μάλλον πρέπει να τις κρατήσετε μακρυά από τους άλλους και την γνώμη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το διήμερο θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, αλλά να είστε επίσης έτοιμοι για απογοητεύσεις, που θα σας τις προκαλέσουν φιλικά σας πρόσωπα. Είναι η στιγμή που θα νιώσετε σύγχυση για κάποια άτομα που βρίσκονται κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η παραπλανητική γωνία που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη, αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14 Μαρτίου. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα έχουν κάποια σημεία που τώρα δεν
μπορείτε να κατανοήσετε. Αφήστε για αργότερα τα σημαντικά που θέλετε να κάνετε.