, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου αυτό το διήμερο θα υπάρξει η επιθυμία σας για καλοπέραση, οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική κάλυψη. Βέβαια όλα αυτά θα έρθουν σε αντίθεση με την επερχόμενη επιρροή της Πανσελήνου στις 5/2, όπου θα ανατρέψει πολλές καταστάσεις, κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και πρόσωπα. Πιο έντονα θα είναι τα σημάδια των αλλαγών, την Κυριακή, όπου θα επηρεάσει όσους ανήκουν στον Σταθερό Σταυρό, [Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος].  

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, αυτό το διήμερο θα σας φέρει πιο κοντά στις ανάγκες σας, είτε υλικές, είτε συναισθηματικές. Ίσως να πρέπει να κάνετε ένα απολογισμό των καταστάσεων και μετά να καταλάβετε εκείνα που είναι σημαντικά για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δημιουργώντας την επιθυμία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως νιώσετε ότι είναι η στιγμή να βάλετε τα όρια σας, αν μέχρι τώρα δεν τα είχατε βάλει, στα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η Σελήνη αυτό το διήμερο θα βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, όπου θα φέρει ξεκαθαρίσματα στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Την Κυριακή, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε μία κατάσταση που αφορά την υγεία σας, ή να φροντίσετε ένα οικογενειακό θέμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο, ενεργοποιεί το φιλικό σας περιβάλλον, όπου νιώθετε καλά με κάποια πρόσωπα δοκιμασμένα στον χρόνο, αλλά θα αντιδράσετε έντονα, σε περίεργες συμπεριφορές από κάποιους νεοφερμένους στην ζωή σας. Αναρωτηθείτε αν έχετε κάνει σωστές επιλογές σε πρόσωπα, που μοιράζεστε μαζί τους κοινούς στόχους. 

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, οι μέρες αυτές θα σας παραπέμψουν σε έντονους προβληματισμούς, σε μία περίοδο που οι βασικοί σας τομείς, χρειάζονται αναπροσαρμογή και νέες βάσεις. Εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα είστε οι περισσότερο επιρρεπείς σε αυτή την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η στιγμή που πολλά πράγματα γύρω σας, έχουν δυσκολέψει και αναγνωρίζετε ότι θα πρέπει να έχετε απόλυτο αυτοέλεγχο, για να μπορέσετε να είστε προστατευμένοι από τις αλλαγές που συμβαίνουν. Κάτι που θα συναντήσετε επίσης τις επόμενες μέρες και το νιώθετε έντονα, είναι οι παρασκηνιακές υποθέσεις και συνομιλίες, που σκοπό έχουν να σας βλάψουν. 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο βρίσκεται σε μία θέση στο ωροσκόπιο σας, όπου σας γεννά αμφιβολίες για ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά και για καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν σας. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι οι εκκρεμότητες σας, θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί τις σχέσεις σας με τους άλλους, με τα καλά και τα δύσκολα που μπορεί να υπάρχουν. Από την άλλη, θα ενεργοποιήσετε την άμυνά σας, απέναντι σε καταστάσεις και πρόσωπα, που δημιουργούν εντάσεις και περιπλέκουν τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, περισσότερο ανατρεπτική και έντονα συναισθηματική. Ίσως μάλιστα θα υπάρχουν αυτό το διήμερο κάποια δείγματα, επαγγελματικής αλλαγής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονα συναισθήματα θα σας κατακλίσουν αυτό το διήμερο, για κάποιο πρόσωπο που έχει μπει στην ζωή σας το τελευταίο διάστημα. Βέβαια γενικότερα μία συναισθηματική προστασία καλό είναι να την έχετε, γιατί μάλλον δεν ξέρετε ακόμη, όλες τις αλήθειες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, τα πράγματα είναι πολύ ιδιαίτερα και ανανεωτικά, ενώ για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρχουν ανατροπές και ίσως κακή ψυχολογία, λόγο των καταστάσεων που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σας. 

ΙΧΘΥΕΣ Για σας τους Ιχθύες, μία μετακίνηση, ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει, ενώ αν πρέπει να κάνετε κάποιες συμφωνίες, το Σάββατο είναι καλύτερη επιλογή για σας.