05:41, Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο από την Αλεξάνδρα Καρτά.

21 – 22 Μαΐου 2022

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου αλλάζουν οι ενέργειες και ανανεώνονται οι σκέψεις και η επικοινωνία μας. Έχουμε την τάση να μετακινηθούμε, βάζοντας στο καθημερινό μας πρόγραμμα συναντήσεις και χρόνο για διασκέδαση. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το ξεκίνημα μιας ευνοϊκότερης περιόδου από την προηγούμενη, ιδίως γιατί η εξωστρέφεια, θα μας βοηθήσει να αναφερόμαστε και να λειτουργούμε με το εμείς και όχι μόνο με εγωκεντρικά κίνητρα.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για σας, με φλερτ, νέες γνωριμίες και γενικότερα μία ανάσα αλλαγής φυσά και αυτό θα σας αρέσει αρκετά. Μάλλον θα έχετε καλύτερη διάθεση στο να ακούσετε τους άλλους και να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε περισσότερο ασφάλεια, σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο, εφόσον ο Ήλιος για ένα μήνα θα φωτίζει τον τομέα των αποκτημάτων σας. Θα νιώσετε ότι είναι πιο εύκολο αυτή την περίοδο να αποκτήσετε τα οποιαδήποτε αγαθά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος πλέον περνά στο δικό σας ζώδιο και ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για σας, να πάρετε αυτή την περίοδο σωστές αποφάσεις και χωρίς να υπερβάλετε, να κάνετε ένα πολύτιμο δώρο για σας, που μπορεί να είναι ένα ταξίδι, ή μία αλλαγή που θα σας ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος θα περάσει στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μία θέση που μπορεί να σας δημιουργήσει μία μεγαλύτερη εσωτερικότητα, να αναζητάτε απαντήσεις, που αν δεν τις βρίσκετε στους άλλους θα στραφείτε στον εαυτό σας και στο μαγικό υποσυνείδητο σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος που σας αντιπροσωπεύει, περνά σε ένα ιδιαίτερο τομέα, όπου αναζωογονεί την ψυχολογία σας και φροντίζει ώστε να θέσετε νέους στόχους. Οι φίλοι και γενικότερα η κοινωνική σας ζωή, θα έχουν την τιμητική τους, ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και ο Ερμής είναι ανάδρομος και δημιουργεί κάποιες ανατροπές, κυρίως στα επαγγελματικά σας, αυτές οι μέρες έχουν να σας δώσουν πολύ καλές συνθήκες, μέσα από την επαγγελματική σας καταξίωση. Σταδιακά θα πετύχετε κάποιους πολύ βασικούς επαγγελματικούς στόχους, που θα έχουν και αρκετή αναγνώριση από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινά μία πιο επικοινωνιακή περίοδος για σας, βάζοντας τις ανάγκες σας σε πρώτο πλάνο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι μία καλή ευκαιρία να αναζητήσετε τις πηγές που θα σας δώσουν χαρά. Αφήστε πίσω τις καταστάσεις, που δεν στηρίζουν τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία περίοδο που τα πάντα κινούνται στα άκρα, στο πολύ και στην υπερβολή. Με τον Ήλιο να περνά στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και θα νιώσετε περισσότερο έτοιμοι, να έρθετε πιο κοντά με κάποια αναπάντητα ερωτήματα, που είχατε έως τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος περνά αυτό το Σαββατοκύριακο στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, μία πραγματικά σημαντική στιγμή, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έχετε την διάθεση και την επιθυμία, να δώσετε μεγαλύτερο χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Ξεκινά λοιπόν μία περίοδος 30 ημερών, γεμάτη από γνωριμίες και συντροφική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή περίοδος ανοίγεται για σας, σε θέματα που αφορούν την υγεία σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ακόμη και με κάποιες καθυστερήσεις, που μπορεί να είναι θετικό για σας, θα έχετε μία μεγάλη βελτίωση στην καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ θετική η νέα θέση του Ήλιου, στο ζώδιο των Διδύμων, όπου φροντίζει την ψυχολογική σας ανάταση. Η δημιουργικότητα και η καλή σχέση σας με τα παιδιά, είναι ένα από τα αισιόδοξα σημεία αναφοράς αυτή την χρονική στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου σας ζητά να ανανεωθείτε μέσα από τις αλλαγές του προσωπικού σας χώρου. Ίσως σκεφτείτε να αξιοποιήσετε την περιουσία σας, ή να κάνετε μία μετακόμιση. Γενικότερα έρχονται πιο αισιόδοξες μέρες για σας και την οικογένεια σας.