, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας πολύ ενέργεια και δράση στα παρορμητικά ζώδια, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως. Η παραμονή του θα είναι μέχρι τις 20 Μαΐου και σίγουρα είναι η χρονική στιγμή που καινούρια γεγονότα θα ξεκινήσουν και θα υπάρξουν νέες εκκινήσεις σε πολιτικοκοινωνικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ

Από αυτό το Σαββατοκύριακο, θα αρχίσετε να ασχολείστε σταδιακά με υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια σας, αλλά και κάποιο ακίνητο. Ο Άρης θα γίνει η αιτία να έχετε κάποιες ατυχείς στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά μία περίοδος με έντονη κινητικότητα στις επικοινωνίες, τα ταξίδια, τις πνευματικές ενασχολήσεις. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε σπουδές, σεμινάρια και να αναπτύξετε κάποιο χόμπι.
Η Σελήνη από την Κυριακή θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, με την προσοχή σας να στρέφετε στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και θα έχετε από αυτό το διήμερο και για 2 μήνες ακόμη, την προσοχή σας στραμμένη σε οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις. Ίσως να έχετε την τάση να ξοδεύετε τα χρήματα σας χωρίς πολύ σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από αυτό το Σαββατοκύριακο ο Άρης θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, έως τις 20 Μαΐου. Αυτές τις μέρες θα έχετε μία έντονη κινητικότητα σε προσωπικούς σας στόχους. Είναι πολύ πιθανόν να διεκδικήσετε και να θελήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από σήμερα θα περάσει στον 12 τομέα σας, όπου θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να απομονωθείτε, να επανεξετάσετε τις καταστάσεις και θα νιώθετε συχνά, μία εσωτερική αναστάτωση. Προσοχή στο παρασκήνιο, που μάλλον κρύβει πολλούς κινδύνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία έντονη περίοδο που αφορά την κοινωνικότητα σας, το φιλικό σας περιβάλλον και τα μελλοντικά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μία ομάδα ανθρώπων, που θα έχετε κοινούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Από την Κυριακή θα έχετε μία πολύ καλή διάθεση, εφόσον η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο των Διδύμων και θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Επίσης ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα προωθήσει νέα επαγγελματικά σχέδια, έως τις 20 Μαΐου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνά αυτό το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο του Καρκίνου και σας δημιουργεί πολύ καλές προοπτικές για ταξίδια, συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε πρόσωπα που μένουν στο εξωτερικό, ή έχουν διαφορετική κουλτούρα από την δική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε μία έντονη επιθυμία να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους με τις αντιδράσεις των άλλων και καλό είναι να είστε πολύ ξεκάθαροι με κάποια χρήματα που αφορούν και άλλα πρόσωπα, εκτός από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μέχρι το Μάιο, θα έχουν ένταση και ίσως νιώσετε ότι δεν είστε ήρεμοι με την επιλογή συντρόφου. Πολλές διαφωνίες θα συμβούν αυτό το διάστημα και μάλλον θα χάνετε το
δίκιο σας, αν προσπαθήσετε να περάσετε την δική σας άποψη, για κάποια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γεμάτοι από υποχρεώσεις, όπου τους επόμενους 2 μήνες θα είστε ακόμη περισσότερο απασχολημένοι με το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Προσοχή να δώσετε στην υγεία και την διατροφή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα συναισθήματα σας από αυτό το Σαββατοκύριακο, έως τις 20 Μαΐου, θα έχουν ένταση και θα επικεντρωθήκατε σε ότι σας κάνει χαρούμενους. Η διάθεση σας θα είναι αρκετά καλή και πολύ πιθανόν να γίνετε αυτή την περίοδο, περισσότερο δημιουργικοί.