, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια για αυτό το σαββατοκύριακο

Ο Απρίλης 2023 είναι γεγονός και ξεκινά με αρκετές αντιπαραθέσεις και συναισθηματικές αλλαγές. Ένας μήνας που δεν θα φοβηθεί να πετάξει κάθε φθαρμένο, για να παρουσιάσει νέες καταστάσεις και σχέσεις.

Για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, θα έχουμε μία έντονα μελαγχολική διάθεση, κάτι θα αναγκάσει τα ζώδια κυρίως του Μεταβλητού Σταυρού να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και το Κάρμα, αν έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες των [Διδύμων, Παρθένων, Τοξωτών και Ιχθύων].  

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με έντονη την διάθεση να σκεφτείτε το παρελθόν να αναλογιστείτε την καθημερινότητα σας και να φροντίσετε πολλά από εκείνα που σας δημιουργούν το αίσθημα της ανασφάλειας. Εργασία και υγεία, θα σας απασχολήσουν από το απόγευμα της Κυριακής.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό διήμερο για σας, εφόσον πολλά πράγματα θα σας δημιουργήσουν ένα έντονο συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Ίσως να είναι πολύ σημαντικό να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να νιώσετε καλύτερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με κάποια έντονα θέματα που αφορούν σχέσεις, εργασία και οικογένεια. Ίσως μάλιστα θα υπάρξουν πολλά πράγματα που δεν θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε με εύκολο τρόπο και προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε πράγματα που σας έχουν συμβεί στο παρελθόν και αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Οι ανασφάλειες σας είναι έντονες σήμερα, αλλά καλό είναι να μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας πονέσουν.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να ζυγίζετε τις καταστάσεις πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση. Την Κυριακή θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους και ο λόγος είναι ότι θα υπάρξει κίνδυνος να εκτιμήσετε λάθος κάποια γεγονότα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα οικονομικά σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας θα σας καλωσορίσει με πολύ έντονο τρόπο. Κυρίως εσείς των πρώτων ημερών θα νιώσετε μία έντονη επιθυμία να κλείσετε κάποιους κύκλους ζωής και να φροντίσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. 

ΖΥΓΟΣ

Για σας ο μήνας Απρίλιος κάνει την παρουσία του με αρκετά ήσυχο τρόπο. Η Σελήνη στον 12 τομέα σας την Κυριακή, θα παίξει τον ρόλο του δάσκαλου, του κριτή, αλλά θα έχετε και έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αρκετά έντονη η συναισθηματική σας κατάσταση αυτό το Σαββατοκύριακο, με τα θέματα που σας αφορούν να τα βλέπετε περισσότερο έντονα και σημαντικά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες των πρώτων ημερών, η ψυχολογία σας μάλλον δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να λύσετε τις πολύπλοκες καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ένα διήμερο που μπορεί να σας βρει σε μία μετακίνηση, σε μία φιλοσοφική και πνευματική συνάντηση, ή να ψάχνετε να βρείτε την αιτία μιας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τώρα στην ζωή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να αποδεχθείτε κάποιες καταστάσεις, ακόμη και να μην συμφωνείτε απόλυτα με ότι έχει συμβεί. Από την άλλη βρείτε την δύναμη να κλείσετε μέσα σας κάποιους κύκλους που σας ταλαιπωρούν. Αυτό το διήμερο θέλει προσοχή στα συναισθηματικά σας, αλλά και το πορτοφόλι σας.    

ΙΧΘΥΕΣ

Μία πολύ ιδιαίτερη χρονική στιγμή για σας, όπου τα γεγονότα αφορούν περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Συμβουλή μου είναι να μην αφήσετε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματα σας, αλλά και το αντίθετο.