, Κυριακή
24 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο όπου βρίσκεται στους Ιχθύες. Είναι μία εξαιρετικά καλή πλανητική όψη, όπου ενεργοποιεί και σταθεροποιεί καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ
Η υπέροχη όψη Αφροδίτη με Κρόνο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον χώρο σας, να φροντίσετε και να ανακατασκευάσετε κάτι που έχει φθαρεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Η θετική γωνία που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που εκτιμάτε και σέβεστε. Υποσχέσεις θα δοθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου θα έχουν διάρκεια στον χρόνο και καλή πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτη – Κρόνου αυτό το διήμερο, σας δίνει μία πολύ καλή ευκαιρία να ανακάμψετε επαγγελματικά και οικονομικά. Μπορεί επίσης να έχετε μία πολύ ουσιαστική αντιμετώπιση σε προσωπικά θέματα, που θα εξελιχθούν στο μέλλον αρκετά καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει μία πολύ θετική όψη με τον Κρόνο, που βρίσκεται στους Ιχθύες. Θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πράξη τα όνειρά σας, ή να δεσμευτείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάθε συναισθηματικό ξεκίνημα, θα έχει πολύ καλή πορεία, αλλά και αντοχή στο χρόνο.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στον 12 τομέα σας, σχηματίζει θετική γωνία με τον Κρόνο. Θα κάνει αυτή την περίοδο τα συναισθήματα σας να βρίσκονται σε έναν προβληματισμό, που κατά την διάρκεια του διημέρου θα μπορέσουν να βρουν διέξοδο. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να φροντίσετε τα πληγωμένα σας συναισθήματα, με την βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη με τον Κρόνο σε αρμονική μεταξύ τους θέση, θα σας δώσει ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σημαντικό για να βάλετε βάσεις σε μία σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη με τον Κρόνο αυτό το διήμερο θα σταθεροποιήσει τα συναισθήματα σας, αλλά και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε το αγαπημένο σας πρόσωπο στην θέση που του αξίζει. Κάποιοι από σας θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, εφόσον μία καλή επαγγελματική πρόταση θα είναι η ευκαιρία που περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το διήμερο είναι αρκετά ευνοϊκό για όσους βρίσκονται σε σχέση ή γάμο. Αν είστε αδέσμευτοι πολύ πιθανόν να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα έχει διάρκεια, αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη με τον Κρόνο συνεργάζονται αυτό το διήμερο πολύ καλά και σας δίνουν ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή. Κάποια γεγονότα ή αποφάσεις, θα σας δώσουν όλα εκείνα που θέλετε να γνωρίζετε, για να πάτε την σχέση σας παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το απόλυτα σταθεροποιητικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, είναι κατάλληλο για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το μέλλον σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ότι γνωριμία ξεκινήσει τώρα, συναισθηματική, ή επαγγελματική, θα έχει γερές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το διήμερο θα είναι πάρα πολύ θετικό για τα οικονομικά σας, αλλά και για τις σχέσεις σας, ιδίως αν έχουν έντονο το στοιχείο του παρελθόντος. Ίσως κάνετε μία επαγγελματική συμφωνία, που θα έχει σταθερότητα και κέρδη χωρίς διακυμάνσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Το πολύ θετικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει εσάς των πρώτων ημερών, να δώσετε στην σχέση σας μία καλύτερη ευκαιρία, να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Γενικότερα είναι ένα διήμερο που θα ευνοήσει εκείνους που έχουν δουλέψει, πάνω στην προσωπική τους ζωή.

#Tags: Ζώδια