, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα νιώσουμε μία σύγχυση γύρω μας, όπου γεγονότα και άνθρωποι, θα μας δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Μέσα σε όλα αυτά θα βρεθούμε απέναντι σε σοκαριστικές καταστάσεις που αφορούν εξαπατήσεις και λάθη που προκαλούνται λόγο έλλειψη συγκέντρωσης. Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι, [Ταύροι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Ιχθύες]. 

*Για σας που είστε γεννημένοι 16/12, η προσωπική σας χρονιά θα βασιστεί πάνω στην εσωτερική σας εκκαθάριση, ότι και να σημαίνει αυτό για σας. Πολύ πιθανόν να φροντίσετε παλιές εκκρεμότητες και σημαντικό είναι για σας, να προχωρήσετε με νέες συνθήκες την ζωή σας, εφόσον τις έχετε ζυγίσει σωστά.

*Για σας που έχετε γενέθλια 17/12, είναι μια χρονιά που χρειάζεται να επιστρατεύσετε την λογική, εφόσον πολλά πράγματα και άτομα, θα σας ωθούν σε μία ουτοπία και μία λαθεμένη αντίληψη των πραγμάτων. 

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Ήλιος θα σχηματίσει δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, κάτι που θα σας επηρεάσει και εσάς ως ένα βαθμό, δημιουργώντας κυρίως στα επαγγελματικά σας μία σύγχυση. Καλό είναι επίσης να μην αφήσετε τους άλλους να εμπλακούν σε προσωπικά σας θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο θα είναι πολύπλοκο για σας. Ακόμη και οι κοινωνικές σας επαφές θα κρύβουν κάποιες παγίδες, που μπορεί να σας μπλέξουν με ένα είδος κακής συνεννόησης. Φροντίστε να μην είστε ευκολόπιστοι, σε πράγματα και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για να πάρετε αποφάσεις, να εμπιστευτείτε και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Αν πρέπει να απαντήσετε άμεσα σε μία επαγγελματική πρόταση, καλό είναι να την ελέγξετε πρώτα αρκετά καλά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο κάτι σας δημιουργεί ταραχή, ένα έντονο ξέσπασμα σε αγαπημένα σας πρόσωπα που πιθανόν να έχετε [μαζέψει] πολλά παράπονα και τώρα ήρθε η στιγμή να απασφαλίσετε. Κάτι επίσης που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι βιαστικές επιλογές στα επαγγελματικά σας.   

ΛΕΩΝ

Το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, είναι μία χρονική στιγμή συναισθηματικού χάους και απογοήτευσης. Μπορεί να νιώσετε ότι έχετε δώσει πολλά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να αμφιβάλετε με το πόσο καλά γνωρίζετε την αλήθεια σε σοβαρά θέματα που σας αφορούν, κυρίως οι γεννημένοι 15 έως 19 Αυγούστου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμβουλή μου είναι, … αυτές τις μέρες μην κάνετε τίποτα σημαντικό, γιατί απλά δεν θα έχετε ξεκάθαρη άποψη για τα πράγματα γύρω σας. Είναι καιρός να αφήσετε τους άλλους να εκδηλώσουν αυτό που είναι και εσείς με την νέα χρονιά να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ένα αρκετά πολύπλοκο διήμερο για την επικοινωνία σας, όπου, η αφηρημάδα, η έλλειψη συντονισμού και οι απρόσεκτες κουβέντες, θα σας εκθέσουν με έντονο τρόπο στο περιβάλλον σας. Καλύτερα να αποφύγετε σοβαρές δεσμεύσεις ή αποφάσεις σε επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο έχει αρκετή αστάθεια σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Καλό είναι να μην κλείσετε σημαντικές συμφωνίες, ιδίως αν από αυτές στηρίζεται η οικονομική σας θέση.  Ομιχλώδης θα είναι μία προσωπική υπόθεση, όπου τα συμπεράσματα σας καλύτερα να τα βγάλετε με την καινούρια χρονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας σχηματίζει δύσκολη γωνία με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας κάποιες περίεργες καταστάσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε να είστε μακριά από πρόσωπα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν με κάποιο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικότερα θα έχετε μία αναστάτωση στην επικοινωνία σας και αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις από το παρελθόν. Υπάρχει ο κίνδυνος να έχετε μια λάθος άποψη για ένα θέμα, που καλό είναι να μην φανατίζεστε και χάσετε με αυτό τον τρόπο πολύτιμα πράγματα από την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένα δύσκολο πέρασμα αυτό για σας, όπου τα οικονομικά σας περιπλέκονται με κάποιες συναισθηματικές σας ανάγκες. Γενικότερα μην κάνετε συνεργασίες, αλλά και οι σχέσεις σας είναι σε μία θολή κατάσταση που μάλλον κάτι κρύβουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να απέχετε για λίγο από τις οριστικές αποφάσεις. Η ματιά σας για τα επαγγελματικά θέματα μπορεί να είναι λάθος αλλά και αρκετά δεσμευτικές οι κατά τα άλλα καλές οι προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν, από πρόσωπα που δεν σας αφήνουν την επιλογή της προσωπικής απόφασης. 

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.