09:38, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σαββατοκύριακο 25 – 26 Ιουνίου 2022

Αυτό το Σαββατοκύριακο, έχει όλα τα στοιχεία μιας καλοκαιρινής περιόδου, πολύ κίνηση, ταξιδάκια, σχέσεις που αναζωπυρώνονται και αρκετή ζέστη. Τα ζώδια Ταύρος, Δίδυμοι, Λέοντας, Παρθένος, Σκορπιός, Τοξότης, Υδροχόος και Ιχθύες, θα έχουν ένα πιο γεμάτο από γεγονότα διήμερο, ενώ η υπερβολή θα χαρακτηρίζει την συμπεριφορά αυτών των ζωδιακών αντιπροσώπων.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, το διήμερο αυτό θα έχει μία πολύ ιδιαίτερη σημασία, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Μετακινήσεις γεμάτες από συναισθηματικά σκιρτήματα και πολλές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να κάνετε πράγματα που θα έχουν και μία δόση υπερβολής. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι γεμάτη από έντονα συναισθήματα, που θα έχουν έλλειψη βάθους και διάρκειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι για σας ένα πολύ τυχερό Σαββατοκύριακο, γεμάτο από επαφές, διασκέδαση, φλερτ, μετακινήσεις και υπερβολές. Σίγουρα θα έχετε πολλά να κάνετε, αλλά σε όλα αυτά δεν θα είστε σε καμία των περιπτώσεων μόνοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διήμερο αυτό ίσως νιώσετε απομονωμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή θα κάνετε μία έξυπνη κίνηση, που δεν θα γνωρίζουν οι άλλοι και πιθανότατα αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Έντονη δραστηριότητα σε σας κυρίως των πρώτων ημερών, όπου πιθανότατα θα βρεθείτε κοντά σε φιλικά σας πρόσωπα, αν μάλιστα συνδυάσετε και μία πολύ ενδιαφέρουσα μετακίνηση σας. Αν είστε σπουδαστές ή ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, θα υπάρξουν καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονική στιγμή, που η κοινωνικότητα σας έχει ανέβει σε αρκετά υψηλό σημείο. Θα έχετε επίσης την χαρά να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και νέες συνθήκες στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά γεγονότα θα συμβούν σε σας των πρώτων ημερών, όπου θα σας δημιουργήσουν την πεποίθηση ότι τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα από πριν. Είτε οι σχέσεις σας, είτε κάποιες πνευματικές ή νομικές εκκρεμότητες, θα έχουν σημαντική θετική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά τα νέα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε θέματα της υγείας σας, αν για κάποιους λόγους έχετε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα. Θα έχετε επίσης μία οικονομική άνθηση, που μπορεί να είναι μικρή, αλλά, ουσιαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλές οι προοπτικές αυτό το διήμερο για την προσωπική σας ζωή, όταν μάλιστα συνδυάσετε τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε μία αρκετά καλή εξέλιξη σε μία συναισθηματική σας αναζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμφίβολα κάτι περιμένετε να συμβεί σε προσωπικό επίπεδο και σας χαρακτηρίζει η αναμονή στην γενικότερη συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και ίσως πιο σωστή κρίση και παρατηρητικότητα, σε ότι εκπέμπουν οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, αυτό το διήμερο θα σας δώσει μία πολύ θετική ώθηση, να κάνετε τους άλλους πιο ευτυχισμένους, αλλά και να νιώσετε ολοκλήρωση μέσα από τις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας των πρώτων ημερών, ήρθε η στιγμή να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, να κακομάθετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να δώσετε το καλλιτεχνικό σας στίγμα, [αν ανήκετε σε αυτό τον κλάδο].