fbpx

, Τετάρτη
17 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα 1 Αυγούστου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Καλό μήνα !!! Ξεκινά ο Αύγουστος με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, μία στιγμή όπου ασχολούμαστε με συλλογικά θέματα, καταστάσεις που επηρεάζουν τον κόσμο που ζούμε, εργαζόμαστε, χτίζουμε το μέλλον το δικό μας και των γενιών που έρχονται. Χρειάζονται αλλαγές, αυτό θέλει να μας πει το ολόγιομο Φεγγάρι, αλλά η κάθε ενέργεια μας χρειάζεται σύνεση και καλό συντονισμό.  

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο να φωτίζει την κοινωνική σας πλευρά, φαίνεται ότι δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από την ύπαρξη των άλλων και η ομαδικότητα θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Βέβαια οι δυσκολίες είναι δεδομένες και δυστυχώς δεν αφήνουν πολύ χώρο για να δράσετε όπως θα επιθυμούσατε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος της πρώτης μέρας του Αυγούστου, θα επηρεάσει την κοινωνικότητα σας και ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς θα επιθυμούσατε. Είναι η στιγμή που μάλλον δεν θα έχετε την συνεννόηση που θα θέλατε, από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.   

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πιο πιθανό είναι ότι βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών, που για κάποιους λόγους τις συνδυάζετε με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έχετε πάρει επίσης κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που χρειάζονται τον χρόνο τους, για να υλοποιηθούν.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή είναι μία αρκετά πολύπλοκη υπόθεση για σας, εφόσον σας δημιουργεί ανασφάλεια και μεγάλες εσωτερικές ανακατατάξεις. Θέλετε αλλαγές και η επικοινωνία σας με τους άλλους σας γεμίζει με ερωτηματικά και αμφιβολίες. 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει στο πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε στον σύντροφό σας για την πορεία της σχέσης σας, κάτι που θα είναι δύσκολο να κατανοηθεί από την άλλη πλευρά. Επίσης μην αναλώνεστε με καταστάσεις που δεν υπάρχει αποτέλεσμα.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με μία άκρως ανανεωτική Πανσέληνο, όπου θέλει να διαμορφώσει την καθημερινότητα σας, ώστε να έχετε βελτίωση  σε διατροφικές συνήθειες και βελτίωση της εμφάνισης σας. Επίσης θέλετε να νιώσετε απεγκλωβισμένοι από μεγάλο εργασιακό βάρος, που μάλλον είναι δύσκολο να το αποφύγετε αυτό το Καλοκαίρι. 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα συμβατό ζώδιο προς το δικό σας, οπότε και νιώθετε περισσότερο την θετικότητα των ενεργειών αυτής της περιόδου στην ζωή σας. Δεν αποκλείεται να έχετε την ανάγκη να είστε χαλαροί με τα συναισθήματα σας, κάτι που θα φέρει ένα παρασκηνιακό κομφούζιο, με ακατάλληλα πρόσωπα, που η κριτική είναι στα χόμπι τους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ κοντά να υλοποιήσετε μία επιθυμία σας, αλλά ακόμη νιώθετε ότι οι καταστάσεις σας κρατάνε πίσω, αλλά και κάποιοι άνθρωποι που έχετε εμπιστευτεί κατά το παρελθόν. Βέβαια ότι   σας προβληματίζει τώρα, πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από αυτό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Η Πανσέληνος σας δημιουργεί την ανάγκη να μετακινηθείτε, να επικοινωνήσετε και να σκεφτείτε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που αγνοούσατε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα, όπου κάποιες αλλαγές δεν θα τις αποφύγετε, όταν μάλιστα περιμένατε από κάποιους, μία πιο θετική αντιμετώπιση που μάλλον δύσκολα θα έρθει. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, σας ανανεώνει και βλέπετε τα λάθη του παρελθόντος, που τώρα θέλετε να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απομακρυνθείτε από αυτά. Το φεγγάρι αυτό ανοίγει έναν απαιτητικό δρόμο, να κάνετε μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει το 12 ηλιακό σας σπίτι, όπου η διαίσθηση θα γίνει το μονοπάτι της εξέλιξης σας. Όσα εμπόδια και να συναντήσετε, να γνωρίζετε ότι έχετε έναν μεγάλο σύμμαχο, αυτόν που αγαπά την δίκαιη ανταμοιβή  και το όνομα αυτού, Κρόνος. 

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.